vafan?

Hälsningar 9B  om skriv erat nummer!:
Ge dig för i helvete, sluta sök uppmärksammhet

svar: Uppmärksamhet är nog det sista jag vill ha. Det västa som finns enligt mig. Uppmärksamhet. Jag förstår inte heller vad för uppmärksamhet jag söker när jag frågar om nummer när mina har försvunnit? det jag sökte mest med det inläget var alla gammla nummer jag hade.

och om ni ska komentera sånt där behöver ni inte kommentera alls, skit tråkigt att behöva höra. Tack för mig.

skriv erat nummer!

Min pappa lyckades radera alla mina kontakter på mobilen igår när han skulle ladda in låtar, fråga mig inte hur. Så kommentera erat nummer i kommentarsfältet! kram

gillar INTE att vara sjuk

var i skolan imorse, var med på engelska lektionen, sen åkte jag hem. Mådde inte så dåligt när jag vaknade imorse, men senare blev det värre så jag bestämde mig för hemfärd. Så nu sitter jag här med ett glas oboy och kollar på tv4fakta!!!!!!! älskar den kanalen, just nu: ambulans - först på olycksplatsen, jag gillart



soffliggare

alvedon x 10000000

jisses vad förkyld jag är. Blev ju knappas bättre av att jag var i skolan idag, ångrar mig nu att jag gick dit. Stannar förmodligen hemma imoron. Mer uppdatering då!



nämen, kolla vad jag hitta på min data nyss! han vore inga fel att ha brevid sig nu alltså

hm.....

skrev två stycken inlägg som handlade om exakt samma sak? det märks att jag inte är på topp alltså :)

everytime i feel your touch, i'm so broken.

Kul kväll igår. Slutade hemma hos mig med gustav,ted och sara en stund. Meningen var att sara skulle sova här, men vi kände båda senare att vi inte orkade eftersom vi är typ sjuka båda två.

Idag ska jag en sväng till stan med sara (även fast vi är sjuka..) men vi ska bara upp och lämna filmer,byta lite saker och köpa halsdukar. Kanske att jag ska köpa ett par leggings på veromoda, får se. Det ska gå snabbt iallafall för sen måste jag verkligen hem och vila, så jag blir frisk tills imorgon i skolan. Orkar inte missa massa.

HA EN HÄRLIG SÖNDAG, SÅ HÖRS VI.  

mot stan!

drar till stan nu med världens bästa brudar! kraaaaam


all the days feels like years when i'm alone

jEEEvligt nice helg har jag framför mig nu. Skola imorgon, inte så mycket skola för jag och sara ska stå i cafet halva dagen imorgon typ. Direkt efter skolan åker vi tjejor upp på stan och shoppar, sedan på kvällen blir det film och gooodis med dem! mikaela och sofia hänkar kanske, superduper nice! På lördagen ska vi vara coola och gå på tunnel, hehe

ha det så bra så hörs vi, kram♥




PAUS

PAUS FRÅN BLOGGEN  

KOMMER TILLBAKS NÄR JAG HAR LUST, HA DET FINT SÅLÄNGE

is that a smile on your face? it's so clear to me

Vi blev kvar på stan igår, orkade inte dra oss någonstans sen. Träffade massa folk och bara umgicks. Vaknade vid tolv idag också, åt mat och kollade lite på tv, skön morgon helt enkelt. Vi får se vad som händer under dagen. Ska iallafall hinna med att träna, sedan ska sara förmodligen sova här ikväll. NICE, hörs senare, kram!



bilden jag skulle lagt upp igår på kvällsen klädsel, nu fick ni den haha!


tonight-

drar till sara sen får vi se vart vi tar vägen under kvällen, ha en jätte trevlig lördagkväll så hörs vi imorgon!

tänkte lägga in en kvällens outfit men tydligen vill inte denna data sammarbeta med mig. Ni får den imorgon.

Love killer - Darin

har aldrig gillat hans röst direkt eller hans musik, men den här låten tycker jag är riktigt skön och jag älskar texten.

 


love killer - darin


SATURDAY

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG! vilket betyder partaj, eller? uppdaterar er senare vad jag hittar på ikväll. Förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat eller haft tillgång till internet. Nu är farmor här och hon stannar över natten, ska gå ner och vara social med henne så får ni andra ha det så bra sålänge till jag kommer tillbaka. Luktar som att det blir grillat, ÅÅÅÅÅÅH VA GOTT.


 
enkel klädsel för idag, jeansleggings från veromoda och en tröja som är saras. Ingen ansiktsBLASKA idag inte. vaknade också med toffsen på huvudet sen orkade jag inte göra om den så den fick vara kvar på huvudet haha!   

skoldag 1 av 1392014320483

första dagen i skolan. Var helt okej, som man hade förväntat sig. Fick överskåp också, trodde aldrig jag skulle få det! var helt inställd på underskåp så jag reagerade inte ens när dom sa nummret haha. Vart ute på en springtur också med pappa, en låååååååååååång en. Ni får ha det bra så länge så hörs vi senare, kram

 




GODNATT

..sova nu? går det? nej. Jag kommer inte kunna sova även om jag lägger ifrån mig datorn det är det som är de jobbiga. Bloggen kommer inte bli lika rolig nu heller när det är skola, sämst :( hör av mig imorgon

 


ursäka gammla fjortisbilden MEN.........JAG HAR HITTAT DEN HÄR SHORTAN NU!!!!!!!!!!!!

ENBART
för att sommaren är slut, vet ni vart den låg? i min vitnterjackficka!!!!! va fan gjorde den där? jag vart så jävla glad ändå hihihhihih!

det ända som jag är glad för just nu, godnatt!


SOMMAREN 2010!


talangen!


varma dagar på rosta gärde..


oliver och jesper när vi var vid kalket


nathalie,line och oscar vid kalket


ramsviiik♥


en dag med spöregn och gustavsvk.. HAHA


line på macdonalds, snygging haha :D


det 'såklallade' lanet


sköna veckor på båten

båten


passade på att ta ett kort på min och saras blivade båt


TILL DOM SOM HAR IPHONE: hur fan tar man sånna här kort? jag måste komma emot nån knapp eller nåt för det ligger sånna här bland mina bilder hela tiden, HUR? påtalomannat hihi


Miranda och sara på stan


mongo bild på moi och line inne på någon sko affär hehe


det var ungefär det jag orkade med haha! fan vad jag vill spola tillbaks tiden till då vi låg och solade vid kalket och man inte brydde sig hur långt det var kvar till skolan började för det var way to långt kvar :(:(:(:(:(:(:(:(
NU ska jag lägga mig i solstolen vid poolen och fortsätta läsa på min bok, hörs senare.


glöm inte, registrera er! det funkar, min bloggstatistik har ökat som skjutton, har haft ung 170 besökare i två dagar i rad nu och det ända ni behöver göra är att värva folk genom att lägga in länken på din sida och kolla andras bloggar. BLI MEDLEMMAR NI OCKSÅ - http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=cazandrajjohansson


QUESTION

Anonym om the scientist - coldplay:
vem är william ? är ni gå g ? eller nåt ? :) <3

SVAR: nej, vi är inte på g, vi är kompisar :) kram

leona lewis - i see you

vaknade vid elva, sista sovmorgonen!!!!!!!!! usch vad hemskt, nu är det slut på det roliga. Kollade precis klart på sex and the city 2, sjukt bra var den. Dax att klä på sig och göra lite nytta kanske? jo, jag tror det. Måste städa lite i mitt rum och sådär, göra allt klart inför skolan som att hitta mina nyklar och lås osv.. FAN.


fast kanske gå ner och spela in en låt innan..? leona lewis - i see you står först på listan. Ska försöla hitta en inspelning till er snart, så ni också kan ta del av det

JUST NU:

sticker till sara och myser med brudarna, hörs när jag är hemma.

LOVE YOU.

sista 'vakna upp när du vill' morgonen imorgon (!!!!!!!!) det här sommarlovet gick för fort, hade knappt börjat fatta att det va sommarlov innan allt började igen. crap.

JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE.

hoppas ni får en trevlig tisdag kväll för det ska jag iallafall se till att ha.




the scientist - coldplay

Vaknade upp hos william, åt frukost, vandrade mot stan och hoppade på bussen. Kom hem en liten stund innan line ringer och säger att vi ska till stan för hon har fått pengar. Var på stan, träffade olivia på bussen för hon skulle till tandläkaren, fast det tog typ tio minuter så hon var med oss hela tiden typ. Ikväll är det TJEEEJKVÄLL!!?!!??!?!?!? enligt mig och emma iallafall, alla andra ska vara med också. Bestämmt.

Återkommer om kvällen. Vill hälsa alla 60 nya läsare välkommna och jag hoppas ni stannar kvar, verkar så iallafall, jätte roligt att se!
hörs senare.



vill du ha fler besökare på bloggen?

jag har hittat en effektivt sätt att skaffa mer bloggläsare, klicka på länken nedan för att få reda på mer om regestreringen osv! lycka till -  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=cazandrajjohansson


kladdkaki!



kung i paint!


kom nästan precis hem från line där en liten söt hund var. Jag blev kär. Oscar kom senare när jag skulle gå. Smällade i oss en kladdkaka, alltså springtur nu, gud så skönt!

NU: springa! 
IKVÄLL: träffa han


DAGENS


DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS KLÄDSEL: svart linne och ett par knälånga shorts
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: 18 and life - skid row
DAGENS PLANER: träna senare
DAGENS SAKNAD: inget speciellt
DAGENS DUMMASTE: haha..
DAGENS MISSLYCKANDE: inget misslyckande
DAGENS KÖP: ingenting, värdelöst
DAGENS GODIS: inget!
DAGENS HUMÖR: inte jätteglad, inte jättesur
DAGENS CITAT: ''do what you can, with what you have, where you are''
DAGENS ROLIGASTE: Lines ***** ** *****


love,dream,belive

Hoppas eran morgon har varit lika bra som min. Inge regn heller idag, hoppas det håller i sig. Drar till line en snabbis och är där ett tag. Får se vad som händer senare, kramar♥ 

New York

Mina otroligt fina vänner gick nyss, spelade min låt för dom också. Just nu sitter och läser på twilight boken jag lånade av lajne. Redan fast.
Inga speciella planer för imorgon, det visar sig väl. Som ni ser byter jag header ofta nu, har bestämt mig för att behålla den här. Tyckte den bilden på New York var underbart fin.

Hörs imorgon, godnatt!

 






the sound of your heart

Och vart tog min dag vägen?! vaknade sent som skjutton idag, vill knappt säga när. Sedan gick jag upp, kollade lite på tv och åt sen lunch.Vart ute och sprang nyss också och hämtat ljudet av ditt hjärta av Line.
Och nu kom hela ligan, uppdaterar senare, kram

i just cant control myself, only you can change me, even if you dont know you can

nattinlägget, vart dock inte så mycket talangen haha, det var så jävla tråkigt, ingen musik man kan dansa till heller. Jag och sara åkte upp på stan och träffade typ kalle och några fler, trevligt. Sen skulle dom vidare och kolla på film hos nån men jag orkade icke med tanke på när jag somnade och vaknade imorse så jag rörde mig mot hovstastaden.

Men när jag sitter på busshålls platen så kommer det nån jävla bimbo afrikan och böjar snacka om..ja, jag vet knappt vad, fattade inte ett skit av vad han babblade om. Roliga människor det finns, han var faktiskt rolig, garvade som fasen, och då vart han ledsen och började nästan gråta..fick lite skuldkänslor efteråt haha :(

jävlar vad jag snackade på, ha en fortsatt trevlig natt, kraam



have to get my way up

är hemma hos sara nu och har vart här ett tag med line. Vi drar om typ en halvtimma, är säket inte där hela tiden, jag och sara funderar på att dra upp på stan senare. Får se hur det blir. Ha en fin lördagkväll så hörs vi!


 
bild från i sommras som jag hittade på hennes dator, jag,oliver och william. Kolla va brun man var då på benen:(


i can se how you like that

tjabbatjohej, ingen uppdatering igår eftersom jag hade jävligt brottom till nina där sofia,mathilda och lovisa var. Vi cyklade till lillån och mötte upp wille,svedling,madde och några till. Sedan åkte vi mot emil. Vi skulle alltså fira emil larsson, grattis igen!! en super kul kväll faktiskt, kom hem vid fyra och vaknade nu, duktigt.

ikväll blir det brunnsparken för hela slanten! sista talangen jag går på kan jag säga. Åker dit med line och sara tror jag? om inte nån mer. Hörs senare, ska försöka sova lite, är helt slut efter kvällen/natten/morgonen.

tack allihoppa för kvällen iallafall, ni är för go'a :)




but the hottest bitch in heels right here

klar blå himmel den mästa delen av dagen, brun har jag blivit också! Ska nog hoppa in i duschen kom jag på nu. Senare blir det pizza ätning.

Imorgon bär det iväg mot örebro igen, kommer hem vid åtta.. uppdaterar inte då heller tror jag, har säkert nåt för mig då på kvällskvisten.




från idag i deras båt


i gotta tell you how i feel about you

här har vi fint väder, nästan! handlade lite igår också, blev en parfym och två paket lösnaglar. Idag händer det väl inget speciellt i stugan, bada om vädret spricker upp mot kvällen viket det står att det ska göra. Ha det bra, kram!


jag och söta Ida♥

pictures



betydligt fler bilder togs, men alla kom inte upp.

Eighteen and life you got it, Eighteen and life you know

FRAMME! här har solen varit framme hela dagen. Kom fram med tåget vid två, sedan mötte momo, moffa och tindra upp oss där. När vi kom fram solade vi och sedan gick vi en promenad till campingen och köpte lite gott. Sedan vart det tacos till middag.


this is where i stay

åker imorgon. Allt är packat. Nu ska jag sova. Godnatt.
 











i hate when u talk to me like that



Packar för fullt till västkusten imorgon med jessica, det ska faktiskt bli skönt att komma iväg lite. Tåget går vid elva tror jag imorgon så upp tidigt är det som gäller! hinner inte blogga innan men får se om pappa kan fixa så jag kan ta med datorn och internet. Kommer hem på fredag iallafall om det skulle vara så att jag inte tar med mig datorn.



ser detta som sista inlägget isåfall, kram på er♥








NEW

får se hur länge den här stannar kvar, lajn gjorde den nyss. Nu ska jag fortsätta städa i huset innan min mamma bryter ihop, hejsvej.

måste bara meddela att jag åker till västkusten imorgon!


i can only tell you how it feels like





line då, hon orkade inte lägga in mer bilder för stunden, dom här bilderna är tagna i fredags innan alla anlände..
sen måste jag bara påpeka: JÄVLAR va blond jag har blivit! jag vill inte vara riktigt så här blond. Funderar på att slinga lite bruna slingor.. eller kanske brunt underhår? nåt blir det iallafall. Eftersom man blir stämplad som fjortis i denna frisyr.

dagens fråga: va f*n ska jag göra med mitt hår? svara!! tycker det är jättekul att få veta vad ni tycker.

som jag har nu..? hel brunt..? bruna slingor..? brunt underhår..?

i miss you, miss you so bad. I just whant to kiss you

kvällen var rolig med roligt folk hemma hos mig! badade och så. Försökte vänta med att lägga in det här inlägget tills line har lagt in alla bilder från igår/iförr går, men det gick icke! lägger in bilderna så fort dom kommer upp. Idag ska inte göra ett skit ska jag säga er, ut och springa ikväll, är det ända som står på listan.  Är så himla trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Sen vaknade jag och sara av idag att mamma skriker från nedrevåningen: CAZANDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAMMSUG NU!!!!!!!

Var ju inget annat än att gå upp och städa iording allt jag ställt till med.. trodde jag hade städat nog, men tydligen inte.

Nu ska jag kolla om nilsson har lagt upp bilderna, ses snart!

hoj

hoj! nu är sara här, hon skulle bara med mig för jag sa i sista sekunden att jag skulle äta kebab, hon är knasig hon.
Nu ska jag bada med grodor i vitpepparsås! hejdå

iam in love with you

♥kvällen var rolig, nu ska jag skynda mig som fan till sara för att sedan få skjuts till ösk matchen. Bilder från kvällen får ni senare! hörs när jag är hemma, kjjjjjjjjjam


Everytime iam with you i catch my breatH

Är hemma nu efter en super mysig dag på rosta gärde. Var där och kollade med sara,miranda,lovisa,nina och line. Vi åt på macdonalds också, var så himla hungrig! Line och sara följde med mig hem efter också ett tag, men nu har dom gått eftersom dom kommer tillbaka senare ikväll då det kommer hit lite roliga människor för att umgås!




baby just say yes

GODMORGON.
vaknade nyss, fick sms av sara. Tydligen ska vi kolla på forward cupen, så nu måste jag synda mig och duscha!

värt inlägg känner jag..

when you walk away, i count the steps that you take

Kom precis hem, och nu är jag så himla trött! sovdags nu verkligen, hörs imorgon när jag vaknar.

KRAM♥

i have nerver felt this way before

Kom precis hem från stan, har vart där i stort sätt hela dagen. Åkte upp med line och sara, träffade miranda där och tog en fika och bara snackade. Gick runt och kollade lite också såklart. Ikväll ska jag vara med en fin pöjk, men uppdaterar senare.




hörs senare.

theres nothing to keep in you



SOVA

Nu är jag trött. Vill sova. Ska sova. Är glad som skjutton just nu, vet inte varför, bara lycklig! Imorgon ska göra det pappa säger till mig, eftersom han ska betala iphonen åt mig. Mindre kul. Sen på kvällen ska jag..håll i er..gå på jävla talangen HAHA! men det känns som att det hör till sommaren, har inte gått på nån hittills så får väl ta mig tid och åka dit imorgonkväll. Förmodligen med Line och Sara.


bilden är från kvällen, som nilsson tog, glad? hihi

confessions

Satt på naglarna nu, tog den kortare varianten av fransk manikyr, skit snyggt och mycket skönare än långa. Maten väntar där nere. Är så jävla hungrig nu. Senare ut med mina vänner som sagt!



tuff tjej

hemma från stan med mina tjejor!

Fast har vart hemma en stund nu..vi har färgat håret på både sara och line, as snyggt på båda!


snygging! se mer bilder --> www.linenielsen.blogg.se

Köpte en tjocktröja från gina, blondspray och lösnaglar från hm och sen sånna här superkorta leggings (som man brukar ha när man springer eller liknande) fast jag ska ju inte springa i dem precis haha. Kommer inte ihåg vad dom heter.

Köpte inte shortsen från veromoda, ska försöka spara pengarna nu. Ikväll ska jag nog vara med mina bästabästa, hörs sen!

amiiiiiiiigo






mirandas bröder adrian och isaac,jag,miranda,jessica och han programledaren..ola? tror jag han hette.

AMIGO,A-A-AMIGO! jag och miranda när vi var med i programet amigo i slutet på 5;an tror jag? eller i början av sexan? aja, vi vann också, duktiga som vi är. Kommer ihåg att jag vart helt galen för vi vann 500 kr var..HAHA. Och svar ja, jag hade färgat håret där. Om jag inte hade färgat det så då, så hade jag nog inte haft den jätte extrema utväxten jag får nu.. :(

kul minne iallafall!

hittade lite bilder...



den nakna sanningen..


bästastevännerna


älskar er! och olivia som tar kortet

rubrik

hemma efter en as härlig joggingtur, sjukt skönt att börja springa nu igen, lite svårt när man är i båten. Träffade på mina tjejor på vägen och stannde och snackade med dom ganska länge. Om allt.

Imorgon bär det av mot stan med dom, kom ihåg att min mobil är trasig så ni kan inte smsa eller nått. Hinner nog inte uppdatera innan vi åker för vi åker upp vid 12.. vaknar väll vid halv tolv så. Gissa vad dom ska köpa..? hårfärrrrrrrrg!!!! efter stan ska det färgas hihi :D

hörs imorgon!♥

QUESTION

Anonym om when my world is falling apart and theres no light to break up the dark, thats when i look at you:
Kan du säga vilka som är snyggast i 7an till 9an?

svar: nej det kommer bli lite svårt utan skolkatalog, måste hitta den först ;)

shopping


ett par lila skit mysiga shorts, från hm


3 par trosor från ginatricot, det tredje paret sitter redan på. Ett par lila.


en långtröja från hm


midjekjol från hm


kunde inte låta bli att köpa den här från ginatricot, satt bättre på än vad jag trodde.


vi gick in på veromoda också, där kan jag fan inte gå in, finns himmla mycket fint där! köpte dick inte dom här shortsen, men ska göra det imorgon istället, vet inte om jag ska köpa dom i svart eller den där färgen..

Sen vart det mycket små saker också som jag glömde ta kort på, typ örhängen och armband och sånt. Men nu ska jag fortsätta sörja över min mobil hela kvällen.


MIN IPHONNNNNNNE!!!!!!!!!!!!!!!

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gissa om den är sönder? hela glaset på skärmen är sprucken i tusen bitar.. känns..skit bra



Är hemma förresten.

when my world is falling apart and theres no light to break up the dark, thats when i look at you

kontigt att jag faktiskt säger det men jag har det fasen bra här just nu. Motala är DUBBELT så mycket bättre än karlsborg. Trevligare folk här och mycket mer händer här kan jag säga hihi. stan är stängt idag så vi går upp en sväng imorgon sen åker vi hem imorgon eftermiddag ungefär. Ganska bra väder också just nu, helt okej!



vädret just nu, om ni var ett dugg intresserade haha..


lovade ju att jag skulle lägga in massa dagens outfit..Här är den just nu.

tjock kofta från bikbok
shorts från ginatricot
och ett svart linne från newbody
skor från converse (fick dra upp foten så ni skulle se HAHA)

Nu sticker jag iväg mot ica med mamma, uppdaterar nog inget mer förns när vi är påväg hem. Ha det lika bra som jag nu så hörs vi imorgon!♥


RSS 2.0