igårkväll



Där har ni lite bilder från igår. Älskar er tjejer!  Clara sov här och nu ska vi till gustavsvik med victoria och emma, skriver senare ikväll.

Black and white news




Nattinlägg

Min kväll har spenderats hemma hos sara med henne,olivia och line. Vi kollade på film, tog en liiiiiiten promenad och träffade gustav,joel och kevin som följde med hem till sara. Nu kom jag nästan precis hem och väntar på älskling som kom hit nu tror jag. Skriver imorgon!


Borta bra men hemma bäst





Nu är jag äntligen hemma, mina föräldrar fick för sig att vi skulle åka hem idag. Så himla skönt att komma hem till riktig dusch, toalett och allt sånt! Har iallafall haft en kanon härlig semester på båten även fast det vart lite halvdant väder. Ikväll blir det bio, brides maids! uppdaterar med mer bilder imorgon nån gång, puss


såhär bra har jag det just nu. Skulle åkt ...

img_1709 (MMS)

såhär bra har jag det just nu. Skulle åkt hem idag men det skulle bli så bra väder så jag stannar nog. Ni kommer få massvis med bilder när jag kommer hem iallafall från systemen, kram på er.


Just nu är vi i mariestad. Vi har haft fin...

Just nu är vi i mariestad. Vi har haft fint väder idag också, äntligen säger jag... Nu ska jag och älskling gå iväg för att köpa en mjukglass med chokladtopping, kan nog gissa att jag har gått upp ett och annat kilo den här resan haha. Vi var faktiskt på ett gym imorse här i Mariestad, skönt att få träna lite. När jag kommer hem är det hårdträning på friskis som gäller, ellerhur Clara? ;) Nej nu går han ifrån mg snart, puss!


Har solat OCH badat idag, de ni ;) Det fan...

img_6996 (MMS)

Har solat OCH badat idag, de ni ;) Det fanns pool vid en hamn idag så jag passade på att ta ett dopp i det 27 gradiga poolvattnet. Nu har vi förflyttat oss till en annan  gästhamn och imorgon åker vi vidare mot sjötorp. Skriver imorgon igen, kram!


Nu har vi precis lämnat Karlsborg och är p...

img_0635 (MMS)

Nu har vi precis lämnat Karlsborg och är påväg mot forsvik för att köpa kanalkort. Vädret är inte det bästa men absolut inte det sämsta heller. Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan ta mitt första dopp i vettern, badkruka som jag är. Ska hjälpa till där fram nu med rep och sånt, skriver imorgon!


Sitter och kollar på fotboll samtidigt som...

img_3311 (MMS)

Sitter och kollar på fotboll samtidigt som solen skiner för fullt utomhus. Snart blir det grillat ute på bergen, älskar livet!


FRIDAY, FRIDAY

Ikväll kommer mina favorit tjejer hit och äter tacos, sedan drar vi kanske ut på äventyr! Clara ska sova här också. En perfekt fredag!

Ska också meddela att jag åker ut med båten imorgon och är borta två veckor. Kommer såklart mobilblogga och bloggen kommer att vara uppdaterad fast kanske inte lika mycket som vanligt. Ha det bra sålänge, stora kramar till er!!


när vi var hos emma och badade. Jag har funderat ett rätt bra tag nu vart
den där gräsliga brännan på ryggen kom ifrån!!

Den 13 juli 2011

Var hos farmor igår med mamma, jessica och leo. Älskling stannade här när vi kom hem och kvällen spenderades med han. Idag ska jag träna i kyrkan inför bröllopet, lite nervöst eftersom jag kanppt kan låtarna.. Jaja, det får gå som det går! Efter det är jag förmodligen med tjejerna.


a girl doesn't need anyone who doesn't need her - marilyn monroe

Sitter just nu hemma hos clara och väntar på att sara,leo och anton ska komma hit. Vi sover nog här.  Dagen har bestått av allt från fika på stan och zumba till bad hemma hos mig med mina favorit flickor. Imorgon åker jag till farmor och sedan på eftermiddagen är jag med tjejerna igen. Skriver imorgon.



Puss på dig min vän!

hej på er! Usch vad jag hatar söndagar. Si...

img_7419 (MMS)

hej på er! Usch vad jag hatar söndagar. Sitter just nu vid tv;n och mumsar på mina salt pastiller som jag fick av min bästavän igår!  Hör av mig senare ikväll och uppdaterar om dagen.


9 juli 2011

Har varit med älskling de senaste dagarna. Han åkte hem vid ett idag och efter det åkte jag till sara, vi åkte till coop och köpte hallon, jordgubbar och lite festis. Vi åkte tillbaks till henne och solade ett tag innan det var dags att åka hem och äta. Nu ska jag klä på mig nått sedan bär det av till olivia för att träffa henne, emma, sara och line. Skriver imorgon.


uppdatering

Haft en grymt skön dag med underbara vänner. Var vid gustavsvik vid 12, solen tittade dock inte fram förns vid ett men det var så himla varmt ändå. Har precis packat lite och ska snart ta bussen till älskling, har inte träffat han på länge. Nu ska jag kila, kram på er!

Vad vore jag utan dina andetag?

Godkväller!
La mig precis i sängen. Idag har jag varit med sofie, line, vic, norre och filip på marieberg, fick med mig en höst/vår jacka som jag fynade på rean. Den skulle kostat 600 men var nersatt till 180.. KAP! Fick med mig en parfym med hem också. Efter det åkte vi hem till mig och badade lite.

Ska förresten sjunga på ett bröllop nu i augusti, så dom var här och pratade lite om vad jag ska sjunga för något. Dom hade bestämmt utan dina andetag - kent och du är allt - sonja aldén , så nu är det bara att trycka in dom i skallen och träna. Tror jag skulle öva i kyrkan nästa vecka.. stress!
Imorogon åker samma gäng till gustavsvik och badar, hoppas på bra väder. Kramar!



  


Du sjunger så himla bra, Leopold!

Jag driver när jag sjunger medans älskling sjunger som han brukar


Feels like I’m drowning without your love

Anonym om Hoppsan..:
snusar din kille?

Svar: Ja det gör han och han är beroende sen rätt långt tillbaka. Alltså har jag inget att säga till om i det hela! Det är verkligen inget jag hakar upp mig på och jag tänker inte ens på det.


Har precis tagit mig en springtur, ska hoppa in i duschen snart. Sen väntar mat, kram!


Today i don't feel like doing anything

Igår kväll var jag som sagt hos clara med mikaela, älskar dom tjejerna alltså. Skulle sovit där men ändrade mig i sista sekunden då jag behövde sova ut ordentligt på morgonen därpå. Så nu ligger jag i min säng och ska snart gå ner och kolla vad som finns i kylen att äta.
Idag ska jag ha en inte-göra-någonting-dag, dvs ligga i soffan och kolla på tv. Vad är det för väder vi har i sverige? Det här är nog det sämsta sommarvädret jag har varit med om..


NEW IN


hårinpackning från sunsilk, ring från style by tyra och solpuder från hm!

Hoppsan..

Oj, vet inte riktigt vad jag ska börja berätta om, kan börja med helgen. I fredags var jag och några till hemma hos mikaela på kvällen, det var kul men den slutade i total kaos. I lördags åkte jag iväg med familjen och pojkvännen ut med båten och hade det allmänt mysigt, kom hem på söndagen och söndagskvällen spenderades med tjejerna hemma hos Emelie!

Idag vaknade jag upp här hemma med mikaela, leo och anton. Lite senare vid 12 tog jag, mikaela och victoria bussen till stan för shopping (visar i ett senare inlägg). Ska också meddela att jag har slutat jobba och det är hur skönt som helst. Fick också veta idag att jag kommer att börja på Thorén och gå samhällsprogramet till hösten, vart hur glad som helst. Nej nu ska jag äta nått (igen) och sedan röra mig mot clara. Kramar!



RSS 2.0