i whant to spend my last breath with you

Kom hem från line nyss, sara följde med mig hem och vi käka lite mackor och sånt. Efter det gick vi ju då till line för att baka kladdkaka haha! ska snart börja klä på mig lite kläder och kolla bussen till sången, hörs förmodligen efter det, kram!

sen var det någon som frågade om jag hade provat byxorna på gina, svar ja, det gjorde jag. Dock är tröjan på bilden min, köpte den och lite andra saker för några dagar sen och glömde visa er, känns så töntigt att göra det på något sätt hehe..


älskar den här bilden, WE ROCK GIRLS I LOVE YOU UNTIL WE DIE GUMMSSS<3<3<3<3<3 f12

all at once

Kom precis hem från ösk matchen, vinst! innan det pluggade jag, behövdes kan jag säga. var också på gymnasiemässan idag, funderar på Thorén, ska kämpa som fan nu i skolan ska jag säga. Men nu ska jag sova, har inget att blogga om förresten, over and out



byxor som jag provade igår, SKA köpa för dom är snygggaggggagaggaagga









cazandrajjohansson.blogg.se - videos

karslund med klassen i vintras, herrejävlar va ful HAHAHAAHAH


talangen


en solig dag på stan

KLASSFOTO



i wanna love somebody like you

Åkte till marieberg direkt efter skolan med mamma och jessica som sagt, köpte inte med mig något hem. Men har dock bestämmt vilka skor jag ska ha i vinter/höst, as snygga! sen när jag kom hem pluggade jag spanska, sen har jag spelat in en inspeling som vi ska skicka in till nått jag inte vet vad det heter, mamma och pappa som gör det där haha.

imorgon blir det gymnasiemässa, går bussen 8.25 förresten?


jag älskar dig saris!

i will keep looking for YOU.

Förlåt för tidigare inlägg, vart sur hehe, men det blir vi alla ibland!
Imorgon är det skola, efter den åker jag med mamma& lillasyster till marieberg för lite shopping. Sen blir det antagligen att plugga, hatar skolan just nu.

Vi får höras imorgon helt enkelt, peace



jag och en hejdundrans gó cheeseburgare

städa,städa och åter igen städa

Tror jag är klar snart. Har skit ont i magen, orkar inte göra nånting............mitt liv suger,SÅ HAR VI TYP 2109348713782913283291 PROV OCKSÅ 


hejdå



SÖNDAG

usch för söndagar. Kvällen igår var grymt nice, line och emma sov kvar här också. Emma har gått hem för hon skulle med filip på nån tävling tror jag, men line ligger och sover här brevid haha.

Nu ska jag nog gå upp, som vanligt så kan jag inte sova länge på söndagar, skit skumt!

Hörs senare, kram♥

FREDAG

gud vad jag behövde studiedagen som var idag!
Herregud va det var skönt att vakna klockan 11, sedan åkte jag upp på stan med Sara och Line. Köpte 2 par jeansleggings,en tröja,solpuder och ett par svarta genomskinliga strumpbyxor.

När jag kom hem sen kom jag på att jag hade glömt att köpa en ny pincett. Sen sa mamma att det kanske skulle  finnas på coop, så jag åkte dit med line en snabbis och köpte en, skit bra var den! Hör av mig sen om vad jag hittar på ikväll, kram



SOMMMMAR, såg att det hade snöat nånstans i sverige idag :( antagligen i norrland

they can say whatever, no pain is forever.

Gick hem från skolan när det var två lektioner kvar typ, ont i magen, yup! Är ju ledig imorgon också, tror det blir stan med sara och line på dagen. På kvällen ska jag tjilla galet!

Lördag ska jag hem till sara antagligen, hör av mig imorgon kväll eller lördag, kjjjjjjjam


dream guy

en väldigt gammal och obesvarad fråga som jag inte svarat på..

Anonym
om update:
Hur ser din drömkille ut och hur ska han vara?

SVAR: Han ska vara äldre än mig, 1-2 år kanske. Snygg, sportig och en annorlunda personlighet som ingen annan har. Kunna umgås och göra grejer med min familj och vara mogen. Han ska vilja hitta på grejer med mig också och inte bara sitta inne och häcka framför filmer hela kvällarna, och jag säger inte att det är fel det heller, men inte hela tiden kanske. Snäll och trevlig ska han ju vara också hehe!

detta var en drömkille alltså, ingenting jag har som krav hos killar.







i had it all

sången gick bra och pappa skjutsade hem oss. Fick också ett par nya springskor av pappa, satt jävligt bra faktiskt!
KÄNNER ATT DETTA VART ETT MYCKET VÄRT INLÄGG.

Är jävligt bra på att uppdatera nu tycker jag!






siiiiing for the moment

TJOOOOOO BRÖÖDER!!!! har vart hos line nu ett tag efter skolan, bakat kladdkaka och pluggat engelska. Nu har jag tagit mig en halvtimma i bubbelpoolen, herrejävlar va skönt det var alltså! Att bara sitta där och lyssna på musik, underbart!

Ska på sång vid halv åtta, Tina (lines mamma) ska också upp på stan till medborgarskolan då, så jag kunde åka med henne, skönt att slippa bussen.

PEACE


life is what you make it





Kom precis hem från sara, hör av mig imorgon efter sången förmodligen, huuuuuugs

live every moment, laugh everyday and love beyond words.

Tisdagen är snart slut, shit vad veckorna går fort.. ändå känns det som att vi har gått en evighet i skolan fast det igentligen bara är ca. en månad vi gått.

Kom hem efter skolan, kollade på tv och gick ut och sprang några kilometer med pappa. Nu ska jag antagligen duscha eller bada, tror dte blir bada idag.. då kan jag plugga engelska samtidigt!

Hörs senare ikväll med lite gammla bilder som jag tänkte lägga upp, PEACEEEEEEE


time to enjoy the simple things in life

Hej vänner! En härlig måndag om jag får uttrycka mig så, dagen gick fort. Fick VG på matteprovet också, jiiihaaaa! Kom iallafall hem efter skolan, kollade lite på tv och sen började jag motionera för fulla muggar. Kom hem, spelade på en ny låt som håller på att göras, sen nu ska jag ner och köra lite sit-ups och sånt där tråkigt...

Efter det blir det en timma i bubbelpoolen kan jag lova!!! Hör av mig sen, kram♥





!!!!!!!

Kom hem från farmor vid halv åtta, 20 över åtta tog jag bussen mot stan med sara och line för att se på bio. Kollade på ''i rymden finns inga känslor'', den var helt okej bra! fast nu måste jag sova, är skit trött.

kram på er♥



farmor och jag i thailand 09/10 <3

send a dirty picture on yaaa

Blev på lite bättre humör och gick ut och tog en kvälls promenad med jakob, vi snackade lite och så. Imorgon åker jag och pappa till farmor för lunch där, hörs imorgon kväll då isåfall eller nått.

GODNATT!


emma,jag,sara och line, älskar er tjejor!



forever is just a word

sanna om skolfoto..:
du blev ju bra, kram på dig sötan =)

SVAR: nej usch säger jag bara :(, kram tillbaka!♥

jonis om skolfoto..:
jätte fin :)

SVAR: nej, du däremot vart ju skit söt! :D

Anonym om skolfoto..:
jättefint!
hur kan ni se era bilder på datorn? :)

SVAR: collagefoto har börjat med något nytt, att man får kolla på dom på datorn och sen får man beställa vilka man vill ha så skickar dom hem dem. Istället för att dom skickar hem dom, sen skickar man tillbaks. Tack så jätte mycket! :)

Oscar:D om skolfoto..:
gillar!!:D

SVAR: nehe du :(

lets get it in new york

lördagkväll, och vi har gäster. Har ingen lust att gå ner och vara social, är på skit dåligt humör idag. Är sur på allt och alla, speciellt dig.SANNINGEN ÄR DEN ATT JAG BARA VILLL SLÅÅÅ TILL DIG DIN JÄVLLLA KSJDNDBNSJWJDHJSKAWJHDSKJDS. DAMP. När jag är såhär sur så kanske jag bara ska stanna hemma ikväll? verkar vara en mycket bra ide, eller vad säger ni?






































skolfoto..

Okej, nu är jag jävligt snäll som överhuvudtaget lägger upp dom här..FYFAN








JÄVLA SOLDAT!!! sen drog fotogrfen upp linnet (ser ni vid bandet på vänster sida att det är tjockare?) dät har hon vikt upp haha! fyfan, blir aldrig nöjd med sånt här



GODNATTTTTTTTT

friday

Anonym om så fel:
Vill du/ska du/har du sökt till idol eller talang nån gång? :)

SVAR: Jag har inte sökt till idol, är ju bara 15 än så länge. Talang har jag inte ens funderat på att söka till, vet inte varför. Jag vet inte om jag vill söka till idol, vet inte om jag är redo eller om jag ens vill bli dömd på det sättet, dem är ju så himla raka, vet inte om jag skulle klara det..

Musik och sång är ju mitt allt. Blir jag dömd som skit dålig så vet jag inte vad jag skulle göra. Aldrig mer sjunga antagligen, jag har så himla dåligt självförtroende! och allt handlar ju om självförtroende, har man inte det, kommer man ingenstans.

Jag vill söka, men ändå inte. Det kan förstöra allt, eller göra allt till det bästa som någonsin hänt mig. Men man måste ju våga, annars kommer man ju inte heller någonstans.. ÅHHH vad jag babblar en massa skit haha!!!
hoppas ni fick en lite syn på hur jag ser det iallafall haha


Har hittat skolkatalogen nu så jag ska göra den efterlängtade frågestundsfrågan: ''säg snyggaste tjej/kille i varje klass blablabla'' gör den sen eller imorgon. Nu ska jag dra mig ut, ha en as bra fredagkväll!

så fel


Sitter och kollar på debatten, de rödgröna blir såååå ägda i mina ögon haha. För en liten stund trodde jag att Mona Sahlin kanske inte var så illa, men nu är jag helt övertygad om att jag är på höger sida haha. Dom har liksom inga vettiga svar på frågorna dom ställer, har dom inget svar så babblar dom ihop nått och kommer med andra saker så det ska låta som dom kan säga emot.




nått jag satte ihop i picnik hahahaha!!! tyckte bilden på de  rödgröna var lite små kul

dont now what tomorrow bring, we cant fall in love

jason derulo - what if

Fredag imorgon, shit vad fort det går! Önskar jag kunde spola fram tiden då balen är och vi ska lämna den här skit skolan. Imorgon ska vi göra massa workshops och grejer till åttorna och sjuorna, och sen gå till skogen eller nåt? great!

Nu ska jag med mamma och handla, sen ska jag till jonas eftersom vi ska ha släktkalas för han eller nått. Grattis dude





love the way you say it



Line,Oscar,migsjälv,Emma,Sofia,Madde,Jennie och Linn.


HÄRLIG SOMMARBILD












some people whant everything, but i just whant nothing at all

Sprungit, pluggat engelska, kollat idol och nu ska jag duscha igen. Imorgon är det debatt i so också så jag ska ta och kolla på 'utfrågningen' efter duschen också, bästa jag skyndar mig!!

Vi får höras imorgon helt enkelt, kram♥




en gammal bild från i början av åttan tror jag.. eller i sjuan, ingenaning haha :D

i'm not myself right now, you are taking it all away from me

Skolan var helt okej, matte provet gick kanon också! tror jag.. vågar inte säga för mycket. Efter skolan tog jag mig en dusch (vilket var totalt jävla onödigt) eftersom jag ska ut och springa nu har jag bestämt mig för.Hämtade också läxan av oscar hemma hos line.

SEN GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER, DAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uppdaterar senare

cause i'am doing things that i normally won't do

SItter och kollar på nån debatt med alla politiker. Det är ju nästan som att läsa läxan, etfersom vi ska debattera om detta på tordag, man lär sig ju om de olika partierna med hjälp av debatter ju. Jag tycker faktiskt att politik är jävligt intressant, kul att lyssna på osv.

Jag och sara har ju morderaterna som parti, tycker dom verkar ha mycket bra frågor. Jag är nog på mer på den högra sidan har jag tagit reda på! hihi

Efter skolan imorgon blir det hem och plugga sen sång med mikaela. Gjorde ett till inlägg eftersom jag inte var så himla tydlig i det andra.. godnatt

baby, just say yes

Vanlig tisdag, åkte upp på stan med sara för hon skulle köpa hårfärg. Åkte sedan hem till henne och färga. Gick direkt hem från henne till line och pluggade också, hoppas jag kan det där nu! matteprov imorgon..

Nu är det idol, PÅ MIN EGNA NYA TV!!!!!!! jipppppppppi
 
Hörs imorgon♥

tonight i'm feeling a little out of control, you wanna get crazy?

not myself tonight - christina aguilera
låten som jag aldrig riktigt kan sluta lyssna på, skit bra!


upp klockan 07.15 imorgon, GODNATT

onepiece

Första gången jag såg en sån här inne på bikbok höll jag på att skratta ihjäl mig. Men nu är jag faktiskt sugen på en sån här! inte för att dom är snygga för dom är skit fula. MEN, dom ser ut så himla sköna ut! och just den här färgen gillade jag faktiskt.







lets go all the way tonight

Slutade vid 12.20, åkte hem till line och pluggade matte. Gick bra fakiskt, tror jag har koll på det där nu! Tänkte faktiskt ta en springtur snart med pappa och mamma, sen lite styrka efter det också, jag ska jävlar bli stark nu asså!!!! önska mig lycka till haha



tänkte lägga in lite mer gamla bilder från denna kväll.

jag,lovisa,alle,mikaela och självaste mårten!


as söt bild på samma gäng


viktor,jag och mårten


en grymt snygg bild på mig och gabbe haha! har inte sett han
på evigheter känns det som..

hörs sen!

wear it

har letat runt lite nu på oktobermånadens MÅSTEN

detta ska alltså köpas



tänk er denna med ett par lite högre jeans och en kort uppknäppt kofta över?
nice säger jag


as snygg topp från rut m. fl tror jag..


kanske ett bra altenativ att ha under tröjan? kan bli snyggt,
kan se också se helt fel ut.. haha


Nästa månadens ska ha alltså. Upptäckte precis att allt var i svart, haha! Ska också köpa ett par boots/kängor (höst skor) ''kängor'' det låter som sånna man hade när man var liten man jag tror ni fattar vad för sort jag menar!


thinking about all the good times we had

En skolvecka till, jag orkar iiiiiiinte. Har redan planer för nästa helg, wiiiie! Nu ska jag fräsha till mig lite, duscha och så, skönt som skjutton.

Det var någon som frågade om jag kunde lägga upp mina skolfoton, och nej det kommer jag inte göra tyvärr, ser ut som något katten släpat upp från källaren. Blir aldrig nöjd med sånt där, lika bra att inte kolla på dom och ha förhoppningar. Du kommer säkert se det i skolkatalogen ändå sen ;)

 











BBBBack to life




en ihopkurad cazandra med en baktoffs





Hej, hoppas allt är bra med er, det gick bra att sjunga!

............................10 MINUTER SENARE...............................................

vet inte vad jag ska blogga om, hur kul är det är läsa det där liksom..? en sak som jag kom på kan jag ju säga, JAG SLUTAR 12.20 PÅ MÅNDAG NÄSTA VECKA! Den satt som en smäll på smalbenet.

Har sång imorgon efter skolan så hör av mig som vanligt senare på kvällen, kramar♥

sing like it's the last day of your life

God kväll! Har ni haft en bra måndag? min har varit helt okej faktiskt! började med att jag inte hade några problem att komma upp ur sängen, åt frukost (vilket inte händer ofta!!!) och gick till skolan. Älskar att börja dagen med hemkunskap. Var uppe en snabbis på stan också med line för att köpa en till halsduk, dock var alla slut..förvånade mig inte eftersom det är ginatricot vi snackar om hihi! jag åkte vidare hem och line skulle träffa någon på stan. Träffade Emma&Olivia på bussen hem också, ytterst trevligt! undra vad vi snackade om.. samma sak som alltid, haha men det är kul!

Imorgon är det vanlig skola sen efter bär det av mot kumla för lite nationalsång! Blir nog väldigt mycket människor nu eftersom det kanske är sista matchen, hoppas på vinst för dom. Hörs imorgon kväll, KRAMAR♥




i love you, i hate you

åh, helgerna går lika snabbt som veckorna.. En hel vecka till i skolan nu innan nästa helg.

Har inte gjort något speciellt idag, ätit lite kräftor vid klockan tre hihi. Sen var jag ute och sprang nyss också. senare ikväll blir det grillat<3<3<3<3  Hörs imorgon efter skolan antar jag, kramar♥



en ganska gammal bild från en fest hos mårten tror jag det var. Joel,mårten,lovisa,mikaela,jag och jennifer :)

''i will never have a crush on you again'' sure

HALLÅDÄR! vaknade av ett samtal från sara, behöver aldrig sätta på väckarklockan på helger... idag vid två ungerfär bär det av till sara mormor, det är typ nån grej där som vi brukar va på varje år typ, eller jag har följt med två gånger tror jag? jag har för mig det iallafall. Dit ska vi iallafall! Hittade min kamera så vi ska göra lite videos hade jag tänkt, lägger säkert upp några också. Hörs ikväll, kram!



jag och emma när vi var på väg till grönan i bussen hahahah

friday!!!

Äntligen helg, är så himla sugen på godis också, får dra med mig line till coop haha ;) vet inte vad jag ska göra ikväll, får se om jag ens orkar göra något.. tänk va skönt att bara sitta hemma med en film och en påse godis? NICE säger jag!




you are the reason that i'm singing, i'm doing this for you babe

Åkte hem till emma med olivia för att sedan färga Emmas hår. Hann då inte springa sen när jag kom hem. Men jag cycklade i 30 min iallafall, alltid något. Nu börjar datan bli jätte varm så det är bäst jag stänger av den, och imorgon är det fredag och heeeeeeeelg!!!!



yiiiihaaaaa

Nu ska jag försöka mig på en springtur. Även fast mitt ben är dåligt och att jag nyss har vart sjuk, men jag kan inte hålla mig! känner mig inge sjuk alls nu så det borde väl gå? jaja det visar sig väl :) 

snart är det helg också, så himla skönt. 

 
sara&jaaaaag






if you never try, you will never now

Hemma från sången. Gick bra faktiskt, han verkar vara en bra lärare! vi hade helt andra uppfattningar om han innan hihi. Kom hem och duschade och nu väntar sängen. Skit trött nu alltså. Köpte ett par nya vanliga svarta leggings på stan också, var tvungen att ha ett par nya, mina andra är helt urtvättade nästan..

orkar inte heller blogga när ni är så negativa, man vill bara ta bort bloggen när man läser alla kommentarer haha. Säger inte det här till alla nu, utan dom som kommenterar massa taskiga saker.

Ventra om music in my soul, i will never let it go:
/careface on that

sv: du har redan visat tillräckligt med careface eftersom du går in på min blogg.


music in my soul, i will never let it go

Kom precis hem från skolan. Nice dag faktiskt, mår mycket bättre än igår. Inte helt frisk men det får gå.
Åker snart upp på stan också med mikaela, sedan ska vi på sång. Hör av mig senare när jag är hemma. KRAAAAMAR




TÄNK OM MAN KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDEN HIT ASSÅ :(

RSS 2.0