Ligger hemma hos mikaela och solar med hen...

img_8176 (MMS)

Ligger hemma hos mikaela och solar med henne och Vickan ! Hörs sen puss puss bloggen


Hade den här klänningen från hm på midsomm...

img_5755 (MMS)

Hade den här klänningen från hm på midsommar, den åkte av vid 9 tiden då det blev kallare. Nu är min rast slut, hörs ikväll.


Monday






förlåt för den dåliga uppdateringen, har försökt bloggat med vissa inlägg kommer inte upp och då blir jag bara förbannad.. Bäst att gå ifrån datorn då ;) Har iallafall jobbat idag även fast jag är lite småsjuk. Har bara denna vecka kvar sen tar jag också sommarlov, ska bli hur skönt som helst.

Helgen och min midsommar har spenderats med tjejerna och pojkvännen, inga bilder togs på midsommar heller.. shit måste bli bättre på det annars är det igentligen ingen mening att ha bloggen.. pappa kom hem med en ipad 2  i torsdags så jag kanske kan uppdatera lite bilder från den nu! Skriver imorgon, kramar. 


 


23 juni



Sitter hemma hos den här pojken och stannar här inatt. Vi ska snart ta en promenad och hämta våra beställda pizzor, är så jävla hungrig nu!! Och sen är jag så himla glad att det lång helg, fick sluta en timma tidigare idag också. Underbart! Lite bra väder på detta så ligger snart mitt liv på topp.

Älska mig mest, när jag förtjänar det som minst.


vet inte vad jag skulle göra utan dig, Leopold Lannerhag  

Dagen har för det mesta bestått av jobb, slutade fyra och då åkte jag upp på stan en snabbis med line. Skulle köpa present till mamma men fick med mig en keps, ett linne, en klänning och ett nagellack hem också. Imorgon jobbar jag som vanligt och efter det har jag inget speciellt för mig, ska åka till coop och köpa lite jordgubbar tänkte jag och försöka få någon slags sommarkänsla.. Kanske lite glass också hehe. Sen blir det en runda i spåret!
Skriver imorgon, puss.

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

Riktigt rolig kväll igår enligt mig, om man bortser från allt kaos haha! Äsch, kaos kan också vara roligt ibland. Kul var det iallafall och ännu en gång är ni underbara mina vänner. Imorgon väntar jobb igen, vill bara att dagarna ska gå så jag också kan ta sommarlov nån gång. Fast å andra sidan så gör det inget när det är sånt här skit väder..
till dig som frågade om jag filmade när jag sjöng så är svaret tyvärr nej, kan gör det nästa gång!


bild från förra midsommar, när jag kollar tillbaks på bilderna från förra sommaren så är den ganska oslagbar!


sticker iväg till lägenheten nu med tjejer...

img_3892 (MMS)

sticker iväg till lägenheten nu med tjejerna,  ha en fin lördagkväll :)!


Some things just need to be done

FÖRE:


EFTER:


Märker att det behövs en ny och större garderob, får inskaffas när lönen kommer!


brown with blue?



Kvällens klädsel för myskvällen igår med vickan och sofie, skulle åka buss dit och gå igenom stan så det blev ett par chinos och ett linne. Tyckte färgerna gick bra ihop faktiskt!
Åkte hem till leo vid halv tolv och sov där, åkte hem runt 11 idag eftersom skjuts hem av mamma erbjöds då. Ikväll är jag med tjejerna igen tror jag som det ser ut nu, så himla skönt med helg! Hör av mig snart med ett till inlägg, kramar

Mot lägenheten!

Äntligen får jag ta helg! En välförtjänad sådan. Ikväll åker jag till lägenheten och har myskväll med tjejerna, var även där igår kväll fast jag skulle jobba idag.. Men det var det värt faktiskt. Ni är underbara! Kameran blir med idag iallafall, så bilder kommer imorgon! Kram♥

Till dig som fråga så heter Claras blogg bideby.blogg.se
Och ett stort tack till dig som kommentera om min sång!


It goes like this


skit fin bild på mina älsklingar från claras blogg!

Dagarna flyter på. Ganska jobbig dag idag eftersom jag jobbar 8 timmar med skrikade barn.. Åh vill så jävla mycket hellre umgås med mina vänner på dagarna, skit! Känns som man slösar bort den bästa tid på hela året, och det är precis vad man gör!! Just nu känns det som att jag kan skita i det, kommer ändå bara slösa bort pengarna på mat och sånt strunt sen..  värdelöst

Jaja, nog med klagande. Kommer nog inte uppdatera så mycket på dagarna, eftersom det inte finns så mycket att skriva om.. Sova - jobba - sova liksom :)
Sjöng iallafall på speedwayn idag, såg nån det på tvn? Såg att de sände idag.


Nej nu ska jag sova, godnatt och en stor kram till er!

jobb!

Kom precis hem, första dagen på jobbet avklarad! Fick sluta tidigare pga av de var studiedag och barnen inte var där. Har jag förresten sagt vart jag jobbar? På ett dagis i lillån iallafall, får träffa barnen för första gången imorgon. Blir spännande..
Ikväll ska jag förmodligen grilla med tjejerna! Skriver imorgon, puss.


yesterday

Hallå bloggen!
Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Kvällen igår spenderades med victoria,clara,mikaela,sara och sofie, vi var i sofies och vickans lägenhet som de lånat på stan. Mys med massa godis och prat! Somnade slutligen hos leopold. Ni tjejer är verkligen bäst!!
Imorgon står jobb på tur, har fått jobb på ett dagis i lillån och börjar redan imorgon. Både jävligt jobbigt men samtidigt skönt att få det gjort! Nu ska jag lägga mig i den sköna solen en stund och bara njuta, senare ikväll får jag ta mig ut och springa. 

skriver imorgonkväll!


NEW IN


bikini överdel svart från HM


Svarta jeansleggings från veromoda


Naomi Campbell, cat deluxe deoderant från parfymeri L


Enkelt linne från Ginatricot


Linne med dragkedja från ginatricot

Marieberg idag med bästa, fick med mig underkläder också som jag inte tog kort på, kändes lite väl..
Ikväll väntar nya äventyr, om bara solen kunde kika fram nån gång!! Hör av mig ikväll om inte annat, kramar.

01.51

Kom precis hem efter en grillkväll med mina bästavänner. Nu ligger jag i sängen med clara och mikaela och ska slockna snart. Imorgon åker vi till stan för shopping! Hör av mig då, kram på er.


18:03 update


snart åtta månader tillsammans, älskar dig!

Just nu är farmor här, hon sover här inatt. Kvällen är oklar än så länge, men hör av mig ikväll förmodligen. Och grattis till alla studenter!! jag vill också.........

SOMMARLOV!

ÄNTLIGEN TAR JAG SOMMARLOV! så himla underbart. Har precis vart och ätit med mamma och pappa, kom nyss hem och ska snart rulla mot elin för lite bad hemma hos henne med klassen! Är också sjukt nöjd över mina slutbetyg, jag har höjt mig rejält från höst-terminens betyg.
Höst terminen - 220 p
Vår terminen - 270 p (8 MVG, 6 VG och 3 G)

Nej nu ska jag kila iväg, stora kramar till er!


memories you'll never forget



Nu ska jag få plats med text också. Kvällen var grym som sagt och jag får nog erkänna att jag kommer sakna alla! Idag hade vi avslutningsmiddag och jag bjöd på sång, helt okej gick det, inte mer än så :D
Nu ska jag fortsätta tagga SKOLAVSLUTNING imorgon, så himllllllllllla skönt med sommarlov!! herrejisses, kan knappt fatta det.

Balen 2011

Hej på er! Klockan är på tok för mycket för att jag ska vara uppe. Men kom iallafall nästan nyss hem från en grym kväll med alla nior! Imorgon är det fotbollsturnering och avslutningsmiddag där jag ska sjunga, hoppas det går nu efter allt skrikandes ikväll..
Uppdaterar med mer bilder imorgon efter skolan, puss på er och förlåt för att jag inte har uppdaterat som jag sagt.


haha lagom sur han ser ut ;)  Hoppas att n...

img_7826 (MMS)

haha lagom sur han ser ut ;)  Hoppas att ni också ligger och solar i detta väder, jag har brännt mig kan jag säga! Tar ju extra mycket här.. Ajaj. Kom hit igår vid tre och solade lite då också och käkade grillat. Glömde också nämna att vi är här med hela släkten och inte bara familjen såklart :)!  Just nu är min pojke ute på fisketur med pappa,Jonas och Mats och ikväll äter vi skaldjur,  så himla underbart!!


Västkusten

Hade en kanondag igår med bra människor, tyvärr så togs inte så många bilder.. det är ju ungefär det sista man tänker på när man är där. Men jag kan iallafall meddela att jag åkte atmosfear, vilket jag inte förstår hur jag vågade göra det.. har aldrig åkt NÅGON frittfall överhuvudtaget, men nu fick jag övervinna rädslan! Kan nästan säga att det var nog den roligaste attraktion jag har åkt. Verkligen super häftigt!

Imorgon åker jag till västkusten (ramsvik) till min sommarstuga med familjen + älskling och är där tills på måndag. Senare på måndagen är det middag med klassen och de två bästa lärarna på skolan, underbart! På tisdagen är det bal och på..nej tar det såhär istället:

Måndag: middag med klassen + christine och henke
Tisdag: balen (visar bilder på klänning osv samma dag!)
Onsdag: Fotbollsturnering!
Torsdag: SKOLAVSLUTNING.

Uppdaterar på måndagkväll, kramisar!



RSS 2.0