Godmorgon!

Fick vakna klockan åtta idag för att städerskan kom då, börjar halv elva.. livet är allt bra hårt ibland. Igår var jag på stan med mammi, fick med mig ett par jeans, en tjöja och en tubtopp. Nöjd! Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva här men kände ändå att jag var tvungen att uppdatera er lite. Ikväll kommer förmodligen leo hit, hörs då!

Om du bara kunde komma tillbaka



Gårdagen blev bra om ni frågar mig, om man räknar bort att vi gick runt i en timma för att hitta dit vi skulle haha! Imorgon väntar skola igen och som vanligt börjar jag halv tolv, sååå skönt. Har inte så mycket mer att säga, ska laga ihop en gulash nu, hörs!

Nu kör vi!



Väst från veromoda, linne från monki

Kvällen;


new



Sov hos leo inatt och imorse kom mamma och hämtade mig för en sväng på marieberg, en bh och denna underbara väst fick följa med mig hem! Mycket snyggare i verkligheten än på bilden såg jag nu haha.. Kom precis hem och snart kommer lajne och gör mig sällskap här hemma, ikväll har jag inga bestämda planer men nått dyker väl upp som vanligt! Kram

friday friday



Sov hos leo igår, han hjälpte mig lite med nya thoren-datan, så nu är den fullt utrustad! Ikväll åker jag till victoria och lagar lite sushi och sedan drar vi ut förmodligen, bra kväll!! Hörs inatt eller imorgon, kramisar!


TBS!



Elsa och Matilda på första bilden och Nina och Anders på andra haha!
Lååång dag i skolan idag, började dock halv elva men slutade fem.. Lite segt men de gick! Imorgon slutar jag halv tre sedan åker jag till älskling och sover där. Får även våra datorer imorgon, och skåp, så jävla skönt! Skriver kanske från leo imorgon med vet inte, nu ska jag sova etfersom min buss går 07.25 imorgon..

Jag saknar dig



sticker snart iväg på bio därav denna mys-poncho! Ska kolla på ''Jag saknar dig'', den om går hela tiden på reklam ni vet? Hoppas den är bra allafall, åker dit med sara och line, kram!

Sötaste hunden i världen


gosan!!

Hade ''vanliga'' lektioner i skolan, naturvetenskap och svenska, började gå efter schemat idag. Måste säga att jag är väldigt nöjd med klassen än så länge! Imorgon börjar jag 12, rätt skönt.. På kvällen är de bio som gäller med mina fina. Måste bli bättre på att ta bilder.. Kommer bara upp en massa gamla här på bloggen, det måste de bli ändring på! Nu ska jag sätta på en film, godnatt!

superduper kort uppdatering

Är just nu hemma hos leo och vi ska snart till stan för att äta med hans pappa. Efter det åker jag hem och färgar håret, börjar halv tolv imorgon så jag kanske ska hitta på något kul ikväll?? haha får se !

Till dig som undrade om väskan, den är köpt på VeroModa och kostade 350 kronor :)!
Hörs ikväll eller nått, hej!

keep your friends close

Var med leo igår, vi gick till nina där mina godingar var. Var ett tag sen drog vi ganska tidigt, skulle ladda tills idag med de vart inget med det. Ikväll ska jag nog på klassträff med klassen först sen kanske till lollo! Just nu ligger älskling och sover och han kommer nog gör de en timma till eller nått, därför hoppar jag in i duschen nu. Puss


puss till er

Nytt



Dagen var rolig. Den nya klassen verkar bra och jag är nöjd! Var på stan efter skolan med mina favoriter och var hemma vid fyra ungefär. Imorgon är det skola igen sen ska jag till ica för att köpa lite kräftor till kvällen, super! Helgen ser ut att bli as bra, hörs imorgon. 

Skola imorgon!

Stannade hemma idag med, kändes bäst. Vid ett blev jag trött på att ligga i sängen så gick till line och var där med emma och sara, vi snackade mest om allt möjligt. Åkte hem och kollade på trust som emma sa att jag skulle kolla på och nu sitter jag här nyduschad och (konstigt nog!!) helt slut i kroppen, har inte gjort annat idag än vilat typ.
Nej nu måste jag sova, efter skolan blir det stan och på kvällen kommer förhoppningsvis leo hit, bra dag!


Back



Äntligen känner jag mig som mig själv igen haha. Att ligga och bara sjuka på dagarna tar kol på mig.. Vet inte om de blir skola imorgon, kanske ska ta tid att friskna helt.. Är fortfarande snuvig men det kan jag leva med! Känner ändå att jag vill vara med på dom här första dagarna i skolan, sååå typiskt att bli sjuk just nu!!

Nej nu ska jag hoppa i säng, kram!


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Usch, har blivit sjuk. Har varit hemma i helgen istället för att åka med i båten, skönt faktiskt. Skulle ha åkt med tjejerna till claras sommarstuga idag men de blev inget med det eftersom jag är sjuk, åh så jävla typiskt! Dagarna bara försvinner när man är sjuk, man ligger i soffan tills de är dax att förflytta sig till sängen liksom..

Och jag börjar skolan snart!! Det här är nog den ända gång jag kanske längtar lite till skolstarten, ska bli spännande..  jaja, nu ska jag slå på en film sen sova, skriver imorgon



klassfoto i 9an


It's the little things that makes life big.



Igår vaknade jag hos älskling sen tog jag bussen mot marieberg med clara och lollo, mötte också nina och jacob. Fick bara med mig ett par örhängen och en mascara hem. Tur det, pengarna bara försvinner! Lite senare när jag hade kommit hem åkte jag till clara där nina och mikaela redan var. Vi mös med godis och popcorn, sov även där. Vaknade vid 11 och gick upp och åt mat i solen med claris (Nina åkte till jobbet tidigt!), nu är jag hemma och jag ska bara ta det lugnt idag. Skönt som f-n. 

Imorogon är det redan fredag och vi kanske ska ut med båten då, sedan på söndag bär kanske av till claras sommarstuga med tjejerna. Skriver imorgon.

 


new



Tjocktröja från bikbok, linne från monki, armband från pearls for girls och navelpiercing från silverbox

Nu ska jag fixa de sista i mitt rum sen ska jag sova hos älskling idag igen eftersom städerskan kommer imorgon och jag vill inte vakna vid 8.. Imorgon är jag med clara, vic och mikaela, superduper bra!

without dreams, there is no reality



Hallå på er! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid riktigt. De senaste dagarna har spenderats med både pojkvän och vänner. Sov hos leo inatt eftersom plutten fyller år idag, hade lite kalas hemma hos honom för några och sedan vid sju åkte jag hemåt.
Ska också berätta att det gick bra att sjunga på bröllopet, lite nervöst men de gick bra. Faktiskt helt okej att kunna tjäna pengar på sånt som man tycker är så sjukt kul!

Imorgon åker jag upp en sväng på stan med systra mi, har lite saker som måste handlas! Skriver imorgon.


- 13.24 -

Kommer inte blogga förns lördag eftermiddag, alltså efter bröloppet. Ciao!


I'am a happy,happy, HAPPY girl

Äntligen är det över, haha. Men det gick fort, han som spelade är så jävla duktig! Det är han som spelar gitarr på alla talangen uppträdanden i örebro. Längtar lite tills på lördag nu när man kan låtarna hyffsat bra!! Ikväll ser det ut att bli en hemma kväll med familjen, en film ska sättas på nu. Skriver imorgon, puss


jävlar va fula


Nervös!!

Indianen om Den 2 augusti 2011:
Indian publiken saknade din röst igår när nationalsången skulle framföras!

Svar: Kul att höra! Kunde tyvärr inte eftersom jag var ute på semester. Tror det blir nästa gång!



Kvällen igår var jag med massa hemma hos lovisa, himla mysigt! Efter det vid 12 åkte jag och victoria till adolfberg för att övernatta där. Vaknade ungefär vid 10 hos leo (kan aldrig sova längre nu för tiden..) och halv ett tog jag bussen hem och nu väntar jag på att han som ska spela gitarr på bröllopet ska komma hit. Så himla nervös!! Bröllopet är ju på lördag så lite träning är aldrig fel. Men ändå, är nervös för allt som har med sången att göra..

Nu ska jag få i mig nått i magen innan dom kommer, hör av mig ikväll.


Den 2 augusti 2011

Kom hem från båten vid fyra. Har haft två super bra dagar med en underbar vän! Har hunnit vart ute och joggat idag också i den otroliga värmen, gick sådär eftersom jag inte är så vältränad i nuläget!! Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, färska kräftor blir det också, så jävla gott. Sånna här kvällar behövs de med!


Mikaela och Olivia


I väntan på

Väntar just nu på pappa och mikaela som ska komma hit och hämta mig från leo. Vi ska ut med båten över en natt, vet inte vart vi ska än men allt de berättas senare. Kommer nog bli super eftersom det är klarblå himmel ute!! Skulle bara berätta det innan jag åkte, kändes bäst ifall jag inte mobilbloggar! Nu vet ni allafall var jag tar vägen, kram!

RSS 2.0