Mot liseberg! Sitter på bussen nu, uppdate...

img_4049 (MMS)

Mot liseberg! Sitter på bussen nu, uppdaterar sen eller imorgon. Bilder kommer, puss!


För en minut sen var du min

Hemskt tråkig/ledsam dag idag, allt var bara dåligt och jag var allmänt förbannad på allt och alla i skolan. En stund efter jag hade slutat vart det bättre, har äntligen funnit den perfekta balklänningen för min del! Eller jag kanske ska säga festkänning? Ja, det passar nog bättre. Var alltså på stan med mamma och fick med mig lite saker hem, för de mesta smycken och kuvertväska till balen. Annars fick jag fylla upp garderoben lite till med en tröja och ett linne.
Visar er på onsdag, för imorgon bär det av mot liseberg med dem bästa, uppdaterar på bussen!

Och glöm inte, ta vara på vad ni har, man vet aldrig hur morgondagen ser ut.


Some new stuff



Var på stan med line en snabbis på lördagen, köpte mig de här två. På kvällen så var jag ute på äventyr med sofie och vickan, kvällen slutade hemma hos leo. Kom hem för knappt en timma sen och nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova tidigt idag, fast efter big brother såklart ;) kram!

11:57 Lördag




Hallå på er!
Vaknade för någon timma sen hemma hos leopold, har gjort en väldans god frukost som jag nyss proppade i mig. Han sover fortfarande.
Igår så var det en mindre rolig dag, men jag fick reda på en massa bra höjningar iallafall! 6 st höjningar har jag fått veta hittills, och då har jag inte pratat med alla lärare. Hoppas nu att jag kommer in på den linjen jag vill!
Har inga speciella planer för ikväll iallafall.
Nu ska jag väcka älsklig, hör av mig ikväll!

 


you're gonna make me stay



Där hade ni några bilder från klassresan. En toppendag hade vi med en massa skratt!

Har idag bokat tid hos frisören för färgning och klippning till på onsdag, just nu ser mitt hår ut som skräp rent ut sagt. Har ångest över klippningen, gillar verkligen inte att klippa mig och jag gör det två/en gång/er per år ungefär.. men men, nån gång måste det göras!
Har också tagit en joggingtur idag, en skön en. Vanlig skoldag imorgon och sen kanske leo på kvällen, hör av mig imorgon♥


memories live on, even when we're gone

Kort uppdaterning.
Kom hem vid halv tio efter ett skönt kvällspass på friskis med Clara, tur att vi han ses innan hon åkte, det var precis! Grönan var iallafall sjukt kul och bilder kommer upp imorgon. Det är inte så många bilder när vi var på grönan eftersom jag låste in mobilen (tog alltså mobilbilder..) men det är massvis på när vi strosar runt i huvudstaden på massa andra ställen som jag inte kan namnen på. När vi kom till grönalund vid tre så sprack vädret upp och det blev bara bättre och bättre med timmarna.
Nej nu måste jag sova, skriver imorgon.


Sitter just nu på tåget mot Stockholm, dål...

img_6777 (MMS)

Sitter just nu på tåget mot Stockholm, dåligt väder men får hoppas på bättre snart!  Uppdaterar på tåget hem sen eller på grönan, puss!


Gröna lund

Skoldagen idag var rent ut sagt underbar! Fick tillbaka en massa bra resultat som jag är sjukt nöjd med, så det känns super.
Imorgon bär av till Gröna lund med klassen, tror det kommer bli toppen! Hoppas att få låna lillasysters kamera för en slant, vad tror ni om det? Kommer bjuda er på massvis med fina bilder isåfall. Nej nu ska jag kolla vad mamma har köpt hem för pastasallad till imorgon, bäst att den är god..
Uppdaterar imorgon med mobilen, kramar!
Glöm inte att kommentera inläggen också, är dåligt med det nu för tiden, så fråga på så svarar jag i ett inlägg.


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Mysig kväll igår med vännerna. Idag har jag -som valigt- på söndagar inte gjort ett skit tills nu då jag ska ta mig till älskling för att sova där inatt, vanlig skoldag imorgon och uppdaterar då. Kram.

7 hela månader på tisdag, gud va tiden går fort!

kort uppdatering

Dagen har spenderats ute på atanen för att förbättra brännan, så den kan beskrivas som bra. Ikväll står grillat på listan samt att cykla iväg till sara för myskväll med tjejerna. Kram!



Just nu.  sitter och kollar på nått mode p...

img_6713 (MMS)

Just nu.  sitter och kollar på nått mode program och kom precis hem, så himla skönt att ta helg nu! Välbehövligt. Gröna Lund med klassen på tisdag också så nu händer det bara kul saker  fram över vilket är så jävla kul. Livet ligger på topp just nu.  Ikväll stannar jag nog bara hemma och proppar i mig massa kräftor, så jävla gott. Skriver senare eller imorgon!


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kom hem för ungefär en timma sen kanske efter en kanon eftermiddag med världens bästa Clara, träning på friskis och la baguette som vi tog med och åt ute. Har bestämmt mig för att köpa årskort där så vi kan träna typ 2 gånger minst i veckan, det blir nog super!
Imorgon är det vanlig skoldag och jag är så jävla glad för jag är klar med allt i skolan nästan, EN svenska läxa återstår bara som är till nästa vecka. S-K-Ö-N-T. 


du är himlans bra tjejen!

Skriver imorgon!


Sitter just nu på gården. Kom hem ungefär ...

img_1741 (MMS)

Sitter just nu på gården. Kom hem ungefär vid halv fyra och satte mig och plugga lite so, skönt att jag äntligen kommit igång med rapport 3. Det är inte så många som är här på vardagar så vi kollar på glee haha.   Imorgon åkter jag och tränar med Clara och sen måste jag plugga när jag kommer hem förmodligen. Kramisar!


Den 16 maj 2011



Min dag har inte varit så händelserik kan man säga, kom hem efter skolan och läste lite i min svenska bok och sen slumrade jag till i en kvart ungefär. Vart skit tjurig när jag vaknade och har för det mesta spenderat tiden framför datan, sen kom jag på att jag kunde ta mig ut och springa vilket jag då gjorde. Super skönt var det iallafall, tog en extra lång runda idag också! Vill bara att dygnen ska gå fort nu.

Imorgon är det sista nationella provet i muntligt matte sen är det över, så himla skönt! Även fast det kommer kännas mindre skönt att se resultatet på det sen.. Fick iallafall tillbaka musikprovet idag och vart mycket nöjd med resultatet, även fast det var lite slarv fel här och var.
Efter skolan kommer säkerligen min käraste annars får han sig en snyting kan jag säga. Förmodligen följer han med mig till min sommarstuga under kristi himmelfärds ledigheten, super!  
skriver imorgon♥

Helt galet trött.




Hallå på er!
Gårdagen spenderades med dom bästaste, clara och sofie stannade kvar här och sov efter. Gick upp vid nio eftersom sofie skulle på någon dans grej, åt frukost och sa hejdå till henne sen hoppade jag och clara ner i sängen igen. Vid ett åkte vi upp på stan för lunch och lite shopping, fick med mig en klänning, ögonbryns gelé typ och ett handsmycke hem iallafall! Nu är jag så jävla trött så jag vet nog inte vart jag riktigt ska ta vägen, tänkte gå ut och ta mig en runda men det orkas inte idag kan jag säga.

Nu ska jag äta lite sen ikväll väntas en VM final som jag bara måste kolla på, heja sverige!
Tyvärr blev det inte så mycket bilder men en fick jag till iallafall. Hörs im.

Sitter just nu hemma hos min morbror efter...

img_0870 (MMS)

Sitter just nu hemma hos min morbror eftersom min familj har blivit utkastade från huset fö att Jessica har kalas, om man nu får kalla det kalas för henne. Just nu är det hockey på tv;n som jag hoppas att samtliga kollar på!  Test inlägget var för att jag skulle kolla om det gick att lägga in bilder från mobilen, äntligen funkar det, överlycklig! Hörs imorgon, kramar


Test

img_7472 (MMS)

Test


Just can't get enough

Har pluggat hela eftermiddagen - igen. Gjort klart 2;a inlämningsuppgiften i so:n, läst lite i den tråkigaste boken jag läst och pluggat in lite engelska glosor. Vart jävligt stolt när jag kom på att jag hade gjort allt jag behövde göra idag, var faktiskt ute och sprang idag också, känns jävligt bra!
Känner att bloggen börjar bli för himla tråkig, men allt plugg dränker mig nu, snart är det över. Skönt att ta helg imorgon iallafall.

Hörs imorgon, det blir förmodligen en lugn kväll.


11 maj 2011

Är hemma hos leopold nu och han står ute och grillar hamburgare, toppen! Vanlig skoldag idag med nationella i matte, gick dåligt som väntat så inge speciellt med det :) Asså det finns nog inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar till skolavslutningen, har så himla mycket att se fram emot nu och det känns så himla bra. Livet leker.
Med dem orden så avslutar jag inlägget med en bild från leos dator! stora kramar!!!



10 maj - forever and more

Hejhallådär
Har spenderat min eftermiddag till att skriva klart en SO rapport, skönt att ha en klar iallafall. Nu ska jag nog kolla på film ett tag och bara varva ner lite, har inget mer speciellt att skriva så det här var ju ett värt inlägg! Skrev ett skit långt inlägg i söndags men det skulle såklart inte funka att lägga in..
Nej nu ska jag lägga mig i soffan, hörs senare


klädseln från igår, hade dock inte shorts i skolan


test

test test test


7 maj - new


7 maj - Saturday



Sov hos älskling igår, vi vaknade vid 12 och då gick vi upp och solade lite i det fina vädret! Sedan ringde jag line och sa att jag hänkar till marieberg så jag åkte direkt dit och shoppade vettiga saker, visar er i nästa inlägg.  Nu ska jag äta grillat med familjen, Oxfilé igår och fläskfilé idag, mina föräldrar får aldrig nog..
Har inga speciella planer för kvällen men vi får se vad den har att erbjuda, kramar!

5 maj - what are words if you really dont mean them?

Just nu är jag ganska glad för det är helg snart, sen ska jag till marieberg imorgon med mina bästa. Efter det sover jag hos älskling, skönt att bara lägga ifrån sig plugget för två dagar och tänka på helt andra saker, så himla underbart nu mitt i all stress!
Har som vanligt pluggat hela dagen och jag hann med en springtur runt hovsta också, behövdes verkligen.
Nej nu ska jag snart ner mot tv;n för en timmas bigbrother, kramisar♥


så jävla coola, sara och jag i fyran tror jag hahah!!

4 maj - matte,svenska,so,idrott,spanska,musik och engelska..

Vi har läxor eller prov i 7 ämnen nu = ingen fritid! Åh det är så himla stressigt nu allting i skolan, men man får väl tänka att det är sista rycket innan vi lämnar lillån, fyfan va skönt det ska bli att lämna!!! Skoldagarna har väl rullat på som vanligt och inget speciellt har hänt förutom att jag sjöng på premiären för speedwayn i igår, gick bättre än väntat faktiskt :)

Nu ska jag fortsätta plugga musik, tar det före allt annat nu känner jag, men det är ett så jävla stort prov om man siktar på högre vilket jag försöker att göra.. Ska också lägga till att jag fick ett poäng från mvg på mitt so prov, lite surt men sånt får man ta!
Hör av mig imorgon då jag ska sätta mig och plugga antagligen, kramar


1 maj - LOVE.

Klockan har precis sagit halv nio och jag ska snart bege mig mot soffan för bigbrother. 
Valborg spenderades på båten med familjen och älskling, mysigt var det! Hade också vart super att spendera den med vännerna men det kommer fler partykvällar! :)
Imorgon ska jag också kila mig iväg till skolan eftersom jag har blivit mycket bättre när jag ätit pencillin, vilket är hur skönt som helst.


<3



RSS 2.0