28 februari - ny hårfärg som ska bevaras bara till helgen.



igga bilden :*:*:*:*:*:*:*:*:*::*<333333333333333333 (skämt)
Ja, den är dock lite smått grön, ska slinga lite ljusa slingor på det till helgen, tror det kommer bli bra.

kom hem igår och åkte nästan direkt till älskling för att spendera söndagsnatten där. Gick upp vid sju och tog bussen därifrån till skolan. Har två helvettes veckor framför mig nu med spanska prov på fredag, musik prov på måndag och matteprov på torsdag, veckan därpå nationella i no..
Veckan slutar iallafall bra, nattlandbandy på fredag och det kommer säkert bli skit kul. Även fast jag rent ut sagt suger på innebandy och tycker det är en fjollsport med massa konstiga regler, kanske för att jag är dålig på det? hihi vad vet jag.

Nej nu ska jag plugga lite mer spanska, sen hittar ni mig framför soffan med mat,hockey och bigbrother!


23 februari - ska jag...



färga hela håret mörkblont?

23 februari - .

Åker till säfsen imorgon och kommer hem på söndag. Tänker inte ens gå in på vad jag tycker om den vistelsen :) ha ett fortsatt trevligt sportlov ni andra, kramar!



ska också tillägga att jag och leo har varit tillsammans i 4 månader imorgon och att jag älskar han.

21 februari - kort update

Imorgon åker jag med clara och tränar på morgonen på friskis vid 10 och lunchar sen med henne, kanon! Efter det ska jag hem en snabbis sen hem till älskling som  jag inte kommer träffa på hela sportlovet nu eftersom jag ska till säfsen på torsdag. Kommer förmodligen inte uppdatera förns på onsdag, kramar!


20 februari - söndag.

Myskväll igår och övernattning hos sara med line och olivia, väldigt trevligt. Vi vaknade vid tio kanske och jag kom hem vid 12. Idag ska jag förhoppningsvis åka till älskling och sova där, gillar den killen helt sjukt mycket.

Nationella i svenska b gick helt okej, fick en väldigt svår text enligt mig.. Nej nu ska jag fortsätta måla om lite i rummet, hörs imorgon förmodligen.



<3

17 februari - make the lie big. Make it simple. Keep saying it and eventually, they will belive it.

Hallå där!

Det känns som jag har fått mycket gjort i skolan idag, kanon! just nu ska jag gå ner och kolla på halv åtta hos mig med min mammi. Imorgon är det nationella svenska B, gör det muntliga tillsammans med Elin, det kommer nog gå bra. Efter skolan kommer nog min älskling hit och spenderar natten här, ha det bra så länge, puss!





16 februari - PLUGG

No prov idag, det gick ganska illa, Kommer dock inte få vg som jag ville. Nu har jag skrivit klart min filmrecension i svenskan och pluggat klart på glosorna, skönt! Imorgon händer det dock inget speciellt, har inget plugg eller någonting, så himla underbart. Sportlov nästa vecka också, kan det bli bättre? Ingenting sitter finare nu än ett sportlov.

Har också skickat in min gymnasieansökan. Första val blev Thorén-sam och andra Risbergska-musik/estet.
Känns faktiskt bra trots allt. Nej, nu ska jag sova. Kramar!



jag, emma och ziingooo för riktigt länge sen :)

13 februari - seg söndag.

nämeeeeeen hej på er, det var länge sen!

I fredags så var jag ju som sagt hos emma med massa trevliga tjejor, så som det ska va! Gick hem vid 12, sen kom wille och leo vid ett ungefär. Leo stannade här hela dagen igår medans wille åkte hem vid ett. Älskling sov här inatt också och åkte hem idag vid tre ungefär. Och nu har jag bara pluggat no, fast det känns inte som att jag behöver plugga nått, kan allt på ''kunna'' pappret och det kommer nog bli ett kort prov gissar jag på.

Imorgon är det vanlig skoldag, sen senare på kvällen så kommer jag spendera min alla hjärtans dag hos min pojkvän och sova där. Vi hade inte planerat att träffas imorgon men nu fick det bli så iallafall :)



lite bilder från i fredags, ha det bra sålänge, kramar!

9 februari - trööööött

Vanlig skoldag och väldigt seg. Efter skolan var det möte med cafégruppen, senare efter det gick jag,olvivia och anton till coop för lite godis och energidryck till morgondagens nationella prov i svenska C. Hoppas det går bättre nu än vad det gjorde i tisdags, är verkligen inte nöjd över det första provet. Pluggade faktiskt no också när jag kom hem, förstår mer nu, sickkken turing!

Imorgon efter skolan åker jag direkt till älskling och sover där, och på fredag bär det av till Emma på kvällen för lite födelsedagsfirande. Tjingeling!




7 februari - Måndag

Vanlig skoldag och en ganska skön sådan. Förutom att jag fick en jävligt hård boll i huvudet av en viss dennis, men jag var iallafall inte ensam om att få det kan jag säga haha! Imorgon är det nationella på morgonen, lite nervös men jag tror det kommer gå bra. Efter skolan åker jag,line och sara till stan för att se om vi kan hitta någon present till emmas födelsedagsfest på fredag. kanske är med älskling efter det också.

Hörs imorgon, puss!



thailand 2009-2010. Blommor som jag fick utav en kille när jag sjöng på en restaurang, gulligt!

6 februari - I dont know, but i think i may be fallin' for you.

Kvällen igår spenderades med sara och john och hennes familj. Tyvärr skulle dem hem tidigt för john skulle spela match tidigt idag. Senare kom wille,kevin och joel hit, kevin skulle också spela match imorgon så han åkte hem medans wille och joel fick sova kvar eftersom dom missa bussen haha!

Nej, nu ska jag sova. Vi somnade vid fyra igår så jag är riktigt trött. kramar! :)


thailand<3

5 februari - lördag!

Älskling sov här inatt. Idag ska vi nog följ med pappa och kolla på mina vänners dm-final, om inte leo sover bort hela dagen förstås..

Ikväll kommer saras familj och john och sara, så jag och leo ska vara hemma med dom ikv, mysigt! Hör av mig senare imorgon, puss!



en väldigt ful men otroligt härlig bild, vill ha sommar, nuuu!!!!!!

2 februari - ännu mer plugg

När klockan var ungefär sex så gav jag upp. Jag visste inte vad mer jag skulle plugga på. Kollade också på svenska np, läsförståelse, känns mycket bättre nu när man har läst det lite och så. Imorgon är det vanlig skoldag med so prov, hoppas verkligen dte går bra. Efter skolan åker jag direkt hem till min älskling för övernattning där. Kramar!


jag och min absoluta bästaväääään<3

1 februari - från cocoo.se


handsmycke.



1 februari - plugg

I veckan så är det bara plugg som gäller för mig. Gjorde det igår och har fortsatt idag. Det blir att plugga in det sista imorgon. Svenska np börjar ju nästa vecka också, är faktiskt jävligt nervös över det. Hoppas det går bra iallafall.

hörs imorgon!


nyinhandlade byxor som köptes i lördags, marinblåa chinos typ. Dock kan man inte ha dem till svart, men det blev så på bilden tyvärr haha!


en ring också till min kommande ringsamling!

RSS 2.0