stan idag..

BLEV STAN IDAG MED MAMMSI, FICK MED MIG EN KAVAJ OCH ETT PAR SHORTS HEM. SHOPPADE IGÅR OCKSÅ INNAN GUSTAVSVIK MED EMMA OCH LINE, DÅ BLEV DET EN KJOL OCH NÅGRA TROSOR. KORT PÅ ALLT KOMMER NÄR INTERNET ÄR IGÅNG IGEN.. DET VERKAR INTE SOM DET KOMMER GÅ IGÅNG I DAG. ÅKET JU TILL GRÖNAN IMORGON SÅ JAG KOMMER INTE KUNNA UPPDATERA IMORGON HELLER.. TAR KORT IMORGON OCKSÅ SÅ NI FÅR LITE BILDER  :)

mobilblogg!

LIGGER I MIN SKÖNA SOFFA OCH HALVSOVER..JAG HAR INTE FÅTT NÅN SÖMN I NATT NÄSTAN. INTERNET FUNKAR INTE NU SÅ DET ÖRÄR DÄRFÖR JAG HÖR AV MIG HÄR. ÅKER TILL GRÖNALUND IMORGON TIDIGT MEN JAG FÅR NOG TILLBAKA INTERNET IKVÄLL, BERÄTTAR OMGÅRDAGEN IKVÄLL OCH LÄGGER UPP LITE BILDER FRÖN IGÅR OCKSÅ.        IDAG SKA JAG BARA LIGGA I SOFFAN OCH TA DET LUGNT, GUD  SÅ SKÖNT :)

GODMORGON!

vaknade nyss, såg att det var blå himmel och rusade ner för trapporna. Idag åker jag till gvik som sagt så jag uppdaterar nog inte förns jag kommer hem.

ha en fin dag, så hörs vi!



uringat linne i ryggen från monki och ett par svarta shorts kör jag på idag, linnet på bilden!

vill ni skratta?


skulle kolla hur jag såg ut när jag låg och stekte på gräsmattan på rosta gärde, tyvärr ser man det här när man kollar på mobilrutan..garvade ihjäl mig :D


talangen, taggar inför sång med mina bäbisar emma och olivia! olivia sitter där nånstans.


rosta gärde! sommarbild. 

hittade lite sommarbilder på datan..var tvungen att visa er dom! speciellt den första, jag dör haha :D nej, nu ska jag stänga av saras wesc hörlurar och sova.

GODNATT, IGEN.


fel design!

fel design upplagd, hinner inte ändra nu för jag ska ut och träffa lite människor den här fina måndags kvällen :)
lägger upp den jag igentligen ska ha imorgon!

''min blogg-mina regler'' hur töntigt låter inte det på en skala? jaja, ändras snart :D


RSS 2.0