city bird



Första dagen på praktiken avklarad, faktiskt ganska kul. Tog en sväng med mamma och jessica på marieberg och fick med mig dessa från city bird, typ de bästa köpet någonsin. En tjöja och en bustier hände med också. Nej, sovdags! Ska upp imorgon för spanska lektion, sedan lunch med tjejerna.

''if the world ended today, would you be REALLY proud of yourself?''



Livet rullar på. Sitter och funderar på rubriken, kan inte riktigt besvara den. Ett helt okej sportlov som snart är över. Jag saknar de gamla tiderna, när det var vi. Men förutom det mår jag bra och jag kommer spendera de kommande veckorna på praktik. Så, ja..  vad finns det mer och säga? Hade en rolig kväll igår med tjejerna och den avslutades hemma hos mikaela med sofie, nina och sofia. Vi hörs när vi hörs♥

breakfast



Såhär såg det ut i morse efter jag slitit i köket, var ju tvungen att göra det jag lovade leo på alla hjärtans dag hehe. Idag har jag haft miljoner grejer att göra så ikväll ska jag halv sova framför bb och topmodel, hej 

LÖRDAG



SPORTLOV!!+praktik i 4 veckor framöver. Jag är glaaaa! Proven gick dåligt, men det var väntat så jag grinar inte över det. Nu ska jag ringa hit line så jag ska känna mig lite mindre forever alone haha.



alla ♥ dag





Den spenderades en stund med Elsa och Clara på fikafabriken och resterande timmar hos älskling. Idag fick det bli saigon till lunch med mina bästaste innan spanska lektionen, blev klar med spanska uppgiften också. Nu återstår bara två prov och en inlämningsuppgift innan jag får unna mig ett skönt sportlov.


I KNOW EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON, BUT SOMETIMES I WISH I KNEW WHAT THAT REASON WAS.



Efter ungefär 3 timmars plugg (i brist på annat att göra) så vågar jag nästan säga att jag känner mig ovanligt förberedd inför de kommande proven. Imorgon ska jag vara med leo, det är ju ändå alla hjärtans dag.

söndag


jag och min bebbbbi

jobbig helg, för mycket att tänka på. Åkte hem tidigt idag från leo, gick ut och sprang 3 ½ km, pluggade ett tag, gick ut och sprang 2 ½ km till. Hej händelserika dag.

welcome to reality



Igår blev det helg, igen. Veckorna bara trillar förbi, likaså helgerna. Men possitivt är det ju, sommaren 2012 kommer bli den bästa. Sofie och Victoria kom hit igår på myskväll, ni är allt bra ni. Ikväll blir det partyyy tror jag, hoppas iallafall.

torsdag



Har bott hos leo nästan hela veckan, därav den dåliga uppdateringen.
Var hemma hos sara idag också med gustav, gjorde gooooooda amerikanska pannkakor och gjorde två tal i matteboken haha. Känner att jag måste ta tag i skolan och plugget nu, har latat mig alldeles för mycket. Imorogn ska vi göra en engenska redovisning som jag inte har tränat något på, as bra. Matteprov och Kommunikations prov nästa fredag som jag inte heller pluggat på, ännu bättre. hejdå

a few years ago


just nu



Efter en inte så jobbig dag, började 13.40 och hade en lektion, så ligger jag nu  i sängen och ska börja äta på mina hallon och kolla på PH, livetsss!!

morning




vaknade upp brevid han idag. Vi kom nyss hem från bion som vi var på nu ikväll, en dag i phuket, den var faktiskt riktigt bra. Köpte med oss två feta kebablådor hem också, inte bra. Snart är helgen slut.........

shoes

Vardagsskor , Nia , Nelly  Shoes - NELLY.COM
HEJ GE MIG TYP

They tell us everthing's alright, and we just go along. How can we fall asleep at night, when something's clearly wrong?



Åkte till skolan, gjorde redovsning, åkte hem, bakade scones. Jag har igentligen bara slöat hela dagen, jag är riktigt jävla trött på skolan nu, även fast jag har sovit bort hela veckan. Imorgon går jag 08.30-16.20, hej jag älskar thorén. typ.
Imorgon är det tjejmiddag hos Emma, sedan myser jag med min pojke här hemma. På lördagen blir det bio med han också, så det här få bli en riktig rehab-helg, tack för mig

två härliga bilder

Åkte till leo idag för att fira Liam men det blev inställt idag igen. Har hunnit med rätt mycket idag, lunch på la baugette med Elsa, alex och matilda, gick på stan ett tag och köpte med mig ett nagellack som ska vara bra för nagalarna och tydligen göra så de växer fortare, det kostade 130 kronor så det lär ju funka annars blir jag lite arrrrrrrrg. Ett läppglans fick hänga med därifrån också.
Nehe ni, nu ska jag sätta mig med matteboken och sedan försöka få med mig leo till parkhallen. Blir så trött på alla som lägger upp sötsaker på instagram, man måste ju bara köpa nått då. Skit också.

RSS 2.0