brunch



Dagen kunde inte börjat bättre, åkte hem till elsa med mina underbara och åt brunch som bilderna visar. I helgen vart jag sjuk men det hindrade mig inte från att festa på lovisas födelsedag i lördags, så mår som jag förtjänar, men det var absolut värt det.
Har även hunnit fått tag i praktikplats under den tiden jag vart borta härifrån, det fick bli 4 veckor på village. Så nu ska jag sluta prata om ointressanta saker och gå ut och springa, pussisar


helg, helg underbara helg



Nu välkomnar vi snart in helgen igen och jäklar vad veckorna går fort. Är nästan klar med allt plugg också, bockade också av HUT-redovisningen som jag gjorde idag. Nej nu ska jag sätta på två till PH avsnitt (nya förkortningar för allting) och sedan ska jag sova eftersom en lång dag väntar imorgon, 08.30-16.20..

FESTIVALPASS+ LUGN CAMPING DELUXE



 

Hur bra??? Fyfan det kommer bli så jäkla grymt!!

Missat en redovisning idag, skit bra cazandra. Åker till gymmet efter lektionen sen hem till leo, vi ska hem till hans syster och fira söta Liam♥ Kram!

ett sånt här tråkigt inlägg om vad jag har gjort idag



Dagen började väldigt bra, gick upp vid elva och åt en god frukost, vid hav tolv var jag på stan och träffade nina och lollo för lunch på java. Ja ni ser ju på bilden,  så sjukt jäkla gott. Vi gick och hade matte sen träffade jag mikaela och sara och vi gick en kortis på stan för jag skulle köpa väska, men just nu ser det ut som att att den kommer bli tillbaka lämnad, haha okej nu ska jag sluta.

världens gulligaste




THIS IS FOR YOU AND ME



Det vart en hel del festande igår och en hel del kaos, men allt blir kul bara man är i ert sällskap mina vänner♥ Ikväll ska jag jobba på en 70års fest hela kvällen, kommer hem senast tio och då hade jag tänkt ta mig hem till pojken min, om jag orkar.
Veckan gick fort och jag hann bli klar med allt skolarbete innan helgen, himlans skönt. Nu ska jag skölja ut hårfärgen ur håret sedan fixa till mig inför kvällens jobb, hejsvejs

peace & love 2012



BÄSTASTE, ROLIGASTE, SJUKASTE, GRYMMASTE!!! Inte nog med att jag ska dit, ska dit med de allra bästa tjejerna också, en vecka!! vill åka nununununununu

make them wonder why you still smiling


 
Okej. Har pluggat i cirkus 4 timmar i sträck, känslan som uppstår när mina vänner bekräftar för mig att jag har gjort dubbelt så mycket på min uppgift än vad jag skulle göra, åååhhhh. Imorgon är det torsdag och Jessica har den äran att fylla hela 13 år, skitungen blir tonåring! Så kalas kommer de bli för hela släkten och förhoppningsvis kommer leo och förhoppningsvis hinner jag göra klart min natur uppgift som jag kunde gjort klart idag om jag inte missuppfattade hela uppgiften, oj livet är tufft.

Glöm inte kika på inlägget under nu bara


thailand 2011/2012 del 1





nu ni händer de grejer



not to spoil the ending for you but, everything is gonna be okay.



Har trixat lite med bloggen, tyvärr vart det en jävligt fult textsnitt men så fick de bli, är inget proffs när det gäller sånt här direkt. Klickade hem en gratis mall och sedan är allt annat lite för komplicerat tyvärr.
Tränat,pluggat liiiiite, fått besök av mina favoriter som kom över för lite bakning och ja.. de är nog det jag har gjort idag. Nu ska jag noja över den förbannade HUT-redovisningen som jag ska göra helt själv och sätta på ett avsnitt av greys. kram.

fredag,lördag,söndag




Efter en underbar helg tar vi nu tag i skolan igen. I fredags var ju mina fina här och det blev en kväll full med mys, tacos,bad, bastu och massa onyttigt, så som de ska va! I lördags var älskling här hela kvällen och vi åt tre rätters och bara mös, nu idag är det ju den ultimata inte-göra-någonting-dagen och en sådan har de allt varit! Förrutom att jag har ätit lunch hos mormor och kollat på leos match. Nu är leo här igen (tur det för jag har börjat hata att sova ensam i min säng) och vi ska ta och sätta på en film och poppa some popcorn!

En fredagkväll

Jag spenderade min fredag här hemma med underbara människor, en riktigt bra kväll med andra ord!! Lånade sista bilen av Clara hoppas de va okej! :-)


shoes

Var sugen på ett par stövlar den här gången, och hittade de perfekta, förutom att dom var lite stora höst upp men så fick de bli. Imorgon är det fredag och jag hoppas den spenderas med vänner. Kram!

Onsdag den 11 januari 2012


haha - eftersom fanny rörde sig lite på gruppbilden fick hon fotas ensam! :-)

Långtråkig dag i skolan men sååå kul att få träffa alla igen, speciellt Elsa som kom hem igår!! hon var skit blek (haha elllller...) På våran enorma håltimma gick vi till pizzaplaneten och åt lunch, bakad potatis med kyckling, jävligt gott.
Sen måste jag berätta att vi har gått två dagar i skolan och redan fått massa uppgifter att göra, uschhhhhh vill tillbaka till thai!!!!!!! jaja, rätt värdelöst inlägg. Tack för mig

It doesn't matter how slow you go through life - as long as you dont stop




La in lite bilder på allt möjligt som har gjorts sedan jag kom hem, har haft en underbar ledig vecka hemma och den har tillbringats med de allra bästa. Allt från shopping, fest och träning till bio och myskvällar med älskling.
Imorgon tar vi tag i verkligen och jag har en del sena inlämningar som måste in, stress!! men den här resan och ledigheten har gjort att de faktiskt inte gör något med lite stress nu, även fast jag helst slipper.

where do we go, when theres no road


gulliga han

Jaha, då var resan slut. Ligger hemma ensam i sängen och det känns för jäkla konstigt att sova själv, utan att vakna upp brevid den här sötnosen. Resen gick ganska fort och vipps så var vi hemma i kylan, oj vi jag frös. Nu såhär på kvällskvisten kom line förbi en snabbis och skulle titta till oss haha, hon fick lite grejer som jag inte kommer använda (dvs onödiga köp), bättre att ge bort dem så de kanske kommer till användning!

Nu blir det sovdags för min del, det är natt nu i thailand så jag är svin trött. Imorgon umgås jag med vänner hela dagen, kram!

1 januari 2012


hemkomna från stranden på nyårs dagen.


pappa och leo, haha likadana short har dom köpt också!




observera; bilden tagen med mobilen !!!


nyårs kvällen


-ll-


där var lite bilder från nyårs dagen och kvällen. Vi har inte många dagar kvar här nu, en heldag kvar efter denna. Men det ska bli jävligt skönt att komma hem samtigit som de ska bli tråkigt, kommer vilja åka tillbaka efter bara en timma i hemma i huset, så är det alltid. Imorgon ska min pojke tatuera sig också, skapligt nervös han är ;-) nu väntar duschen sen en shopping i staden! Kram


RSS 2.0