Vero Moda



-Vero Moda

Dagen har spenderats på stan, fick inte med mig så mycket och de var väl bra det, tröjan på bilden och några underkläder. Kom hem från stan vid halv fyra och nu ska jag iväg och kolla på hockey med mamma och pappa, efter det hittar ni mig spikad framför grey's!  


HÖSTLOV

åh herre min skapare vad skönt. Helgen har spenderats med vänner och igår sov leo här. Orkar inte förklara helgen i detalj, hinner inte. Nu ska jag ta mig upp på stan och shoppa lite  med Line och Olivia och sen ska jag försöka ta mig iväg på en springtur när jag kommit hem, sen väntas en lugn hemmakväll för mig som det ser ut än så länge.


L O V E



Dagen har sett ut som en vanlig. Åkte till skolan, skaffade mig ett friskis kort, åkte till sara ett tag och nu sitter jag här framför tv;n. Imorgon är de sista dagen innan jag tar höstlov, ska bli så jävla skönt då jag inte har något speciellt att passa eftersom jag inte har några speciella planer. Med lite mys med pojkvännen och lite fiesta med vännerna så är jag super nöjd!
Och jag är skapligt avundsjuk på sofie och victoria som just nu befinner sig i spanien, hoppas ni har de superduper bra!♥


You know how to make me happy without saying any word.


- sommar 2010 

Har hunnit med väldigt lite saker idag. Slöat framför grey's anatomy med några bullar och ett glas varm oboy istället för att gå ut och springa och plugga lite, typiskt mig. Imorgon jag ska köpa friskis kort och åka till sara för lite plugg och prat om helgen!


Du är den som får mig hoppas


-älskar dig

äntligen var det måndag igen, dagen har spenderats bakom skolbänken och hemma i soffan med nybakta bullar och en kopp choklad. Runt halv sju tiden smet jag och pappsen iväg till bern och kollade på hockey, vinst igen! Imorgon ska jag ställa klockan på halv nio och sedan gå upp för att göra lite engelska, kanske lite svenska om jag hinner.

Sammanfattning

I fredags var jag med min pojke. Jag, mamma, pappa och han åkte till bern och kollade på hockey, dom vann! Sedan hem och mös resten av kvällen. I går åkte jag och sara och köpte massa gott på Coop sen hem till henne med det och kollade på modelljakten, senare kom Joel och gustav till oss.

Idag ska jag och pappa kolla på Leos match sen ska jag hjälpa mamma att baka. Kram!


friiiiiiday



snart proooooov, gaaaaaaaaaah

Tomorrow doesn't really matters



Kom hem,åt mat och kunde lite mer matte. Kändes bra, men åkte ändå till sara för att jag älskar henne och för att pluggla lite till. När jag kom hem vid sex så kollade jag på tv resten av kvällen, la allt åt sidan, men nu har jag ångest ändå. Skit.
Imorgon ska jag, mamma och leo åka på hockeymatch och äta gott  sedan sover förmodligen leo här, skönt med en lugn myskväll faktiskt. Skiver förmodligen imorgon, hur de gick på provet......hjäp

onsdag

TODAY'S


Ett år tillsammans



Så slarviga som vi är så kommer vi inte ihåg datum och sådant, men de är inte det viktiga. Men denna månad tror vi att vi har ett år tillsammans, eller vi vet. Nästan.  

Imorgon väntas en lååång skoldag och jag ska fortsätta ha ångest över matteprovet som jag inte fattar ett skit av, får hoppas mitt huvud klarnar upp på tordag så vi både har en timmas matte lektion och sen får nog lilla jag stanna på coachen. Om inte jag har fattat då åker jag till sara, måssste fattttttaa!!

Imorgon kommer iallafall leo hit, så då blir de lite matte och spanska också förmodligen, hörs då!

lediga dag


bild från claras blogg

Är ledig idag. Har hunnit med att kolla på ett avsnitt av grey's anatomy, gjort kanske 5 meningar på spanska och nu ska jag kollade på ett till avsnitt. Efter det ska jag plugga matte. Skolan just nu = jobbig


Igår



Kvällen blev bra. Mycket roligare innan själva noice som jag trodde att de skulle bli, gymnasiefesten fick en att komma ihåg talangen i sjuan typ. Kvällen slutade rätt tidigt pga lite oväntade saker, åkte hem med sofies bror ungefär vid tolv. Känner ändå att de var skönt för jag var helt slut i kroppen och hade inte klarat av en timma till i de där kaoset, så kanske rätt bra att lite oväntade saker hände.
OCH SEN GRATTIS TILL SOFIA SOM FYLLER 16 IDAG!<3 jävligt ledsen att jag inte var med på tolvslaget!!!!

Klockan fyra åker jag hem till mormor och morfar för lite middag, mysss! Sedan efter det åker jag hem och myser mer med min pojke, oj vad jag älskar han


Yesterday and tonight



två bilder från igår.

Ikväll kör vi igen!! Men den här gången på noice, inte så taggad på just noice eftersom jag har hört att flera mindre har tänkt åka dit, och jag tycker att ni som inte får komma ska visa lite respekt och stanna hemma. Men vi ska vara hemma hos nina innan och de blir nog skit kul. Så jag ska fixa mig de sista sen gå mot henne med alla brudarna, hörs imorrrrrrgon!

IKVÄLL:


Ska hem till Matilda ikväll eftersom de är hennes födelsedag! Åker dit med clara,nina, lollo och elsa! Kommer nog bli hur kul som helst, ha en trevlig kväll allesammans! 

schoooooooool



Naturkunskap nu. Har inga planer för eftermiddagen, tänker däremot inte stanna på coachen!!  Det får bli en springtur när jag kommer hem och sedan ska jag plugga lite på mina repliker tills imorgon när vi ska spela upp teater grejen. Skriver imorgon för då är det freeeedag♥♥♥




HELGGG SNART



Emma om ♥♥♥♥: ´
Vart har du köpt jackan? :) Jättefin!
Svar: pälsvästen är köpt för ungefär ett år sen på sisters, men Emma johansson har köpt en likadan nyligen så kolla in på hennes blogg och kolla vart hon köpt den nu, för den finns nog inte på sisters längre. Tack, gillar den verkligen!!


Gjort klart historian nu, och den blev dålig. Kul. Nu ska jag snart duscha för jag solade nyss i typ 20 min, sen ta en macka och kolla på något på tv. Sen blir de sängdax för min del, börjar kvart över åtta imorgon.. Kram!

♥♥♥♥



Redan tisdag och imorgon har halva veckan gått, skumt.
Och nu känner man att hösten nästan har kommit också, eller nästan, den har kommit. Men om ni frågar mig så är det rätt mysigt, för jag tänker tillbaka på förra året när jag började träffa leo dem fösta gånerna. Den stämingen har jag i mitt huvud nu. När vi satt instängda på rummet i flera dagar och bara pratade, ny kära.

Är hemma hos honom nu, fast han är på träning. Hans mamma är utomlands så jag nästan bor här den här veckan. Imorgon ska jag göra klart min historia, och ta mig igenom den jobbigaste dagen i veckan enligt schemat. Men i helgen så blir de fart och fläng! Hela helgen planerad och både fredag och lördag spenderas med mina vänner.


monday



tråkig dag i skolan, och imorgon är det äckel spanska direkt på 'morgonen' haha börjar tolv. Har suttit med historian nu men fick inte så mycket gjort, får göra resten hos leo imorgon när han är på träning. Nej nu ska jag gå ner och lägga mig i solariumet och värma mig lite, fryser som skjutton här hemma!!
kram


HELGEN


Bild från bideby.blogg.se
Elsa och jag!

I fredags så spenderades början av kvällen med elsa och clara hemma hos mig, vi köpte pizza och sedan åkte vi till gustav med sofie som kom sen. Sjukt kul kväll blev det och de var länge sen jag hade så kul faktiskt! Jag och clara åkte hem till henne och vi somnade klockan halv två typ, inte så bra när skullle gå upp 6 för att häva oss iväg till västerås. Grattis till alla som kom på pallen, sjukt kul att de var så många som de gick bra för!! Efter tävligen vid åtta så åkte jag hem med Mikaela till henne och vi hämtade grejer och sedan hem till mig för lite dusch och mat, sen hem till gustav igen! Mikaela sov hos mig senare och vi vaknade vid halv två idag helt chockade haha!!

Just nu befinner jag mig hos Leo, imorgon börjar en ny skolvecka.

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.




FREDAG! Ska sova hos clara idag, jag hon och elsa kanske drar ut en stund,  men måste hem rätt tidigt för jag och clara ska gå upp typ halv sex imorgon eftersom vi ska till västerås och kolla på brudarna när dom dansar!
Nej nu ska jag sätta på mig kläder och sedan försöka få tag i clara haha -.- Sen hoppas jag er en trevlig helg!


yesterday is history, tomorrow is a mystery and today is a gift



Dålig uppdatering. Dels pga kaos när de gäller mitt hår, jag färgade det igår och de vart totalt missfärgat. Alltså gjorde jag inget annat än grät igår typ haha eftersom de var skolfotto idag också. Men sen på morgonen idag ringer pappa och berättar jag han har bokat tid hos frissan åt mig halv tolv, haha har aldrig vart så lycklig. Så hann både med skolfottot och nu gråter jag inte längre! De är fortfarande lite gul/guld nyanser i det men de är mycket bättre än innan iallafall, så idag kan jag sova gott.

Från klockan fem idag har jag spenderat min tid med plugg, NK prov imorgon. Dör.


TISDAG


byxor- carlings // tubtopp - gina // kofta - cubus

åker till skolan om en halvtimma, älskar att börja sent. Men inte just idag för nu har jag pluggat i en halvtimma ungefär av min sovmorgon..
Var ute och sprang igår, as skönt att komma igång igen och ikväll blir de ännu ett par 4 km! Fast innan det står plugg på schemat, prov på torsdag i naturvetenskap.

SEEEEN måste jag bara säga att jag och olivia åker samma dag till thailand, lite coolt sådär.

SÖNDAGS BAK + PLUGG



jag ska inte göra sånna här grejer igentligen, men kunde verkligen inte motstå när jag hade alla saker hemma, sen måste nånting muntra upp mig pga allt plugg. Imorgon ska jag ta mig runt 5 km har jag bestämmt, men innan det står plugg på schemat. Sov hos leo igår, alltså blev det en hel helg med honom, länge sen vi gjorde så. Vi åkte till philip och victoria och var där en stund, sedan hem och kolla skräck.
Skiver imorgon, kram

lördagsmys


Här sitter vi just nu, Liam och Leo på bild! Har inte gjort något speciellt idag, det blir ännu en lugn helg för mig ser de ut som. Imorgon blir de plugg för hela slanten, usch och fy nu ska jag njuta av de sista timmarna med helg. Kram!


RSS 2.0