27 april - SÄLJES!



Klänning från Gina Tricot, vit med guldnitar över bysten i strl 34. Använd endast en gång, 250:-
Hör av er på
[email protected] eller fb: Cazandra Johansson

26 april - sjuk

Denna dag har inte vart speciellt bra för mig, och den ser inte ut att bli bättre.
Är så himla sjuk men får nog ta mig i kragen och stoppa i mig några ipren och gå till skolan imorgon, den där jädra städerskan kommer ju hit!

Ses och hörs när jag är på bättre humör. Hej!

25 april - update

godmorgon på er!
Kvällen igår spenderades med älskling, alltså blev det ingen grillning. Nu ska vi snart dra oss mot min kusin för vuxenkalas, hörs senare idag, kramisar!



<3


24 april - sun

Det här lovet har nog varit det bästa någonsin, fint väder och fina människor, så himla underbart!
Kvällen igår spenderades med världens bästa tjejer hemma hos vickan och sen gick vi vidare på anda äventyr. Kom hem runt två med leo och vi vaknade vid tolv. Nu ska jag snart fixa iordning mig och sticka iväg till barnkalaset för min kusin, ikväll tror jag grillning står på listan!

Har också sex hela månader idag med L, älskar dig
Hörs senare ikväll, kramisar


jag och sara hos victoria, outfiten var enkel och bestod av ett linne från bikbok med spets i ryggen och vanliga svarta jeansleggings samt mitt stora halsband som jag ännu inte visat upp!!


23 april - mobilblogg!

Hallå där! Har precis tagit mig en runda i hovsta mot min vilja haha! Nu har jag bara legat och solat i detta vackra väder, for nog fortsätta med det så jag får lite färg som alla andra. Snart kommer min morbror med familj och äter påsklunch här. Och kvällen spenderas med tjejerna igen, ni är bäst!! Puss

grillning!

Kilar iväg till min morbror och grillar där med dem, senare kommer det tjejor hit för myskväll med massa gott och film förhoppningsvis. Åh, härliga kväll!


en snabbis bild på outfiten, (sätte upp en slarvig knut efter nytvättat hår) kofta, shorts och linne! blir det för kallt
så får jag väl springa upp igen och byta hihi.. stor risk för det :)
 


22 april - home

Hemma nu. Har även fått min hem min balklänning, klart som fasiken att den ska vara för stor även fast jag fick tag i xs, åh va ledsen jag blir! :( Mamma får väl försöka sy in den eller något liknande, för den var väldans fin!
Ánnars har jag väl bara solat sen jag kom hem om jag ska vara helt ärlig, nya bikinin måste ju vigas in haha!

Vet inte vad som händer ikväll, god mat står nog på listan här hemma iallafall. Hörs senare!



21 april - update

Fick hem två efterlängtade saker på posten idag!


vanligt ''strand linne'' , Skönt att ha över bikini!


Nu sticker jag snart till huvudstaden, ska packa det sista och hinna äta. Uppdaterar kanske imorgon eller när vi har kommit fram idag från mobilen,  massor av kramar till er :-)

pictures



Det fick bli bilder och skrivade i ett separat inlägg! Kom hem från marieberg nyss (ni hittar shoppingen i inlägget under) och har spenderat typ 5 timmar där med bästa tjejerna. Som ni ser så är bilderna både från idag och igår..
Ikväll är det ju club haze, som jag mot min förmodan ska gå på! Hoppas det blir kul iallafall. Sen imorgon bär det ju av mot stockholm, känns som jag redan har berättat det här för er..? haha, jaja!
Hörs imorgon via mobilen, pussar!

few things


gud vad jag gillar den här nu! Perfekt till grillkvällar i sommar och när det är lite halv taskigt väder, bara att slänga på sig den! Från only och kostar 300 :-


klänning från bikbok, till brännan blir den perfekt!


har aldrig riktigt tyckt att jag passat i rött läppstift, men det är så himla snyggt i sommar!! Valde ut detta som en födelsedags present från line, tack gummsan! :)

20 april - Mobilblogg

Hej på er. Var hos Lollo igår med världens bästa tjejer, kom hem vid ett och idag ska jag till marieberg med dem för lite shopping! Ikväll blir det förmodligen club haze, är inte så jävla sugen på det kan jag säga.. Sen måste jag bara meddela att jag åker till stockholm imorgon och spenderar torsdag natten där, skoj! Det blir en till uppdatering ikväll iallafall. Kram!

18 april - Måndag!

Älskling sov här igår efter vuxenkalaset, ännu mer pengar till lyckliga mig! Lite senare igår åkte jag,pappa,leo och jessica på bio, i'am number four, bra film faktiskt!
Idag har vi bara legat och slöat vid poolen, vi vaknade vid tio och gick upp direkt, hur skönt som helst. Han åkte vid två/halv tre och sedan dess jag har inte gjort något speciellt, nu ska jag förmodligen ta mig en runda med pappsen!

hörs ikväll!

17 april - Light


1: ginatricot
2: hm
3. veromoda
4: veromoda

17 april - yesterday in pictures!


shoppingen kommer upp i nästa inlägg!



min födelsedag igår bestod av en dag på stan med mina tjejer, sen på kvällen blev det middag hos mig för olivia,emma,sara och line, himla mysigt! Senare gick vi vidare till sofie där mikaela,clara,nina och lollo var. Ni är så bra alla tjejor!! Ni gjorde faktiskt min kväll grymt bra även om det vart lite kaos här och var :), älskar er!


Nu sitter jag och kollar på bigbrother med leopold, sedan blir det väl att sova, kom hem runt två igår och kunde inte sova så jag är lite trött just nu, tror min pojkvän är det också! Kramisar


16 april - my birthday!

jihho, 16 år, bara 2 år kvar till 18.......
Fråga mina kompisar om jag har tjatat och längtat efter denna dag! Vädret håller på att spricka upp och jag är glad. Fick pengar och massa hårprudukter och smink som är sååå tråkigt att köpa på egen hand så det var mycket bra! 

Om ungefär en timma åker jag upp på stan med sara och line, kramar!



SOMMAREN 2010



När jag tittar tillbaks på detta så känns det som att den aldrig kommer besegras!

15 april - fredag!

Äntligen en veckas ledighet! Har knappt fattat det än..
Sov ju hos leo igår så därför ingen uppdatering. Ikväll blir det en skön hemmakväll med kräftor, jädrar va gott, har blivit helt galen i skaldjur.. Och sedan imorgon fyller jag ju och då bjuds mina bästavänner hem hit på lite middag. Söndag, så kommer hela släkten hit samt leopold för att fira mig! Hoppas på bra väder bara!!

bloggen är lite tråkig just nu, bilder och sånt ska jag bli bättre på, lovar!
kramar


i sommras med min älskade vän

13 april - so damn beautiful

Jaha, en till vanlig skoldag idag avklarad! Skönt. Efter skolan så åkte jag och sara hem till line för lite kakbakning och pluggning, känns som jag kan det mesta nu, vet inte riktigt vad mer jag ska kunna..
Sover hos älskling imorgon så jag får så småning om kika in här på fredag, kramisar!


beställt. Riktigt snygg om man lyckas bli brun!  


12 april - tisdag

Så, nu är jag igång igen!
Vanlig skoldag idag, men kanon skönt väder! Imorgon är det sista nationella i engenska - uppsatsen, hoppas den går bra även om jag inte förväntar mig högre än G. Min engelskalärare visa upp några gamla nationella idag, det visade sig att det krävdes ganska mycket för ett höre betyg..

Nej nu ska jag kolla på bigbrother och sen sova, pussar och kramar till er! tänkte bara påminna er alla om att en viss cazandra johansson fyller år på lördag ;);););) partiiiiiii!


Lite bilder från när jag var borta från bloggen kommer heer!

new!

älsklingpälskling



12 april - tillbaks!

hallådär!
Datorn är lagad och alla bilder har kommit tillbaks, en glad cazandra som sitter här kan man ju säga. 

ny header kommer dyka upp under kvällen. Hörs senare!  

RSS 2.0