29 december

Oj, så blev de ändå en rejält mellanrum utan uppdatering. Typiskt. Men vi ha hunnit med en del under tiden, allt från att fira jul till djurpark och en massvis med shopping. Men jag måste ändå säga att ju äldre man blir, desto mindre grejer finns det att köpa här, lite töntiga grejer för det mesta. Men är faktiskt grymt nöjd över mina långklänningar som jag mig köpt två stycken. Nej nu kommer lite bilder sen ska jag och min man (?) slumra, känns ungefär som man är gift när man sover brevid varandra på eget hotelrum varje natt haha, vi ligger här på varsin sida sängen med en dator var haha. Socialt? nä det vet jag inte.

Kommer kanske lägga in ett inlägg till eller nått innan vi åker hem, vi åker ändå hem redan på tisdag.. åhhh jag vill inte!! såg en massa bilder idag hemifrån och ja, vi har det nog faktiskt bättre här trots att jag missar nyår :(((


på julaftons kvällen 

 
Ett förbannat stort fyverkeri startade när vi hade satt oss till bords på en restaurang i pattaya.


lilla leopold på lilla elefanten


hamna med armen i de där bettet, nehe du..


sen har de också blivit en och en annan shopping-tripp med älskling i staden, samt ätit skit mat..

(nu blev internet väldans segt så jag avslutar med den bilden, hör av mig snart!!)


take care of all your memories, you can't relive them.



Som sagt blev det en shopping tur idag i pattaya, köpte med mig lite saker hem även fast jag har så lite pengar kvar haha. Vi kom hem vid två och då fick vi ångest för vi var så bleka och gick till stranden i två timmar, fixade tånagalarna också. Vi har ändå bara en och en halv vecka kvar här, känns som vi vart här i en dag..

22 december

Hej igen! Hur mår ni där hemma? Hoppas ni jul myser för fullt, är faktiskt lite avundsjuk. Här är klockan tjugo i nio på morgonen och dagens planer ser ut att bli shoping för oss tjejer eftersom pappa och leo har dragit iväg på äventyr.. sen är det massa moln på himlen så de är ingen ide att ligga på stranden, även fast jag skulle behöva det! Kommer inte va någe brun om de fortsätter på detta vis :-(

Igår var vi ute på en ö för att sola och bada, klarblått vatten och kritvit sand, de kan nog inte bli bättre.


mina fina snäckor som jag så stolt samlat ihop.


Jag och mitt underbara tics, pilla på ögonbrynen!

blev en suddig bild, vi åkte  runt med mopparna och kollade lite.



20 december



Bild från idag på marknaden som vi var på. Hittade nästan ingenting, ett läppstift och lite underkläder. Imorgon åker vi till koh lan över dagen och solar, nu jävlar ska de brännas!! Haha sitter just nu och skrattar åt mina underbara vänner på facebook, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag, så jävla klockrena!! hahaha kommer inte kunna sova inatt...
skriver och lägger in bilder imorgon, kraaaaam

19 december



Om ni undrar varför jag har tid att lägga upp ett inlägg en gång om dagen i detta underbara land är det för att den här tiden vid dygnet ska alla promt sova en timma, utom jag då förstås. Leo ligger och snarkar här brevid. Nu är klockan fyra här och jag hungrar snart ihjäl, har inte ätit nått på hela dagen så jag väntar på att klockan ska ticka framåt så vi kan gå ut och äta nån gång..

Igår kväll var vi ute på en marknad, där av de snygga stickade sakerna i inlägget under! Hoppas att ni har de bra där hemma och julmyser för fullt, för här känner man ingen julfeeling direkt. Kram.

stickat




18 december



tre bilder från idag. Köpte en ny bikini idag, leo sa att jag skulle ta den rosa annars fick de va sa han. Bäst att göra som han säger hihi! Klarblå himmel har det varit här idag, första gången sen vi kom. Ikväll vid halv sex åker vi in till pattaya och handlar massa fint. Har lovat mig själv att jag ska lägga in minst ett inlägg per dag, så det kommer nog bli så. Pussar och kramar till er där hemma!

17 december



Hur är de med er? Med mig är det kanon :-) förutom att de har varit disigt de senaste dagarna, kommer nog inte va så brun när jag kommer hem om de ska fortsätta såhär! :-( Nej men det får vi hoppas att de inte gör! Nu kom vi precis hem efter att ha legat på stranden hela dagen, måste nog ta mig en dusch och duscha bort allt salt från havet tror jag, sedan ikväll går vi ut och äter. Kram!!

16 december


 


frammmmeeee



Här har jag spenderat mina två första dagarna i Thailand, skapligt lyxigt hilton hotel..
Men nu är vi i jomtien där vi ska vara i 3 veckor frammåt, kan säga att de är 30+ och jag svettas sönder här kan jag meddela. klockan är runt ett här nu och vi ska gå mot stranden snart, verrrrry niceeeee !!!!
l'ägger in mer bilder snart, krammmm!

Var tvungen




Inlägget får tillägnas åt min bästaste, kommer sakna dig bajs mycket. Du kommer alltid vara min favvo, och en till grej ska du veta, men de vet du nog redan; jag älskar dig, ingen kan ersätta min lilla gosis :):)


Vi ses i Thailandooooo!



Nu är allt packat och städat klart. Kommer inte uppdatera mer förns vi är i Thailand tror jag, kanske en liten mobil uppdatering, vad vet jag. Jag kommer sakna alla suppper mycket!! Men jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad under resan. Kramar till er :-)

P.S; I never told you, but I was falling in love.


I'll always remember you like a child, girl.


Mommo och pepparkashuset vi fick ihop haha!

Spenderade min lördag hos mormor  och morfar för lite julmys sådär innan vi åker. Nu måste jag plugga myckeeeet, sen kanske jag rör mig till sara om jag hinner. Imorgon är det vanlig skola sen kommer leo hit och jag måste börja packa då haha.. Han sover här eftersom vi åker till arlanda ungefär vid åtta på morgonen! Slänger nog in ett inlägg här imorogn, kram :-)

five days left



Dålig uppdatering dom här dagarna, ber om ursäkt för det. Vill bara att dagarna ska rinna förbi så det kan bli tisdag nån gång. Har varit hemma från skolan två dagar i rad nu, min mage är inte helt frisk. Men imorgon är det fredag och då måste jag allt gå, det väntas en historia redovisning och sen måste jag prata lite med lärarna.

Fredagkvällen kommer spenderas här hemma med världens bästa tjejer + pizzamys+idol+skräckfilmer+bastu+bad och massa annat, de behövs just nu!! Och min lördag spenderar jag hos mormor och morfar och har massa julmys med lite julbak också. Hinner nog slänga in ett inlägg på lördag morgon eller liknande med bilder och grejer, massor med kramar och ta hand om er! :-)

at this moment;

hockey med pappa. Mitt liv rullar på som vanligt, skola träna plugga. Ungefär så.


god morgon!

Har precis läst tidningen och ätit lite frulle. Ska packa träningskläder sen sticka iväg till skolan. ( okej intressant inlägg) Skriver lite ikväll!


take every chance, drop every fear.



Lite mobilbilder från idag när vi julmyste och bakade hos line. När jag kom hem hade jag dåligt samvete efter allt jag stoppat i mig så det fick bli en  2 timmars träning efteråt (pga att bussen gick med stora mellanrum) haha jag hade aldrig stannat där så länge annars.
Vanlig skola imorgon väntar och sedan träning förmodligen, måste bara säga att detta är min sista hela skolvecka innan jag åker till thailand med älskling och familjen, glad!!!!

dagarna i bilder

I fredags var jag hemma hos min bästa sen åkte jag iväg till ted med resten av tjejerna;

älskar dig min allra bästa !!



I lördags gick jag upp tidigt för då var de dags för att sjunga på COP10;s julevenemang;

tog lunch på la baugette med Line, Sara och Clara.
Eftersom clara filmade och la upp på youtube kan du kolla när jag sjöng på min eller claras fb för de funkade inte att lägga ut den här..

En helg med full fart har inte tagit slut än, nu måste jag skynda mig till line för lite julbak med olivia också. Sedan blir de o helga natt och träning med clara efter det. Kram!


cazandrajohansson@instagram

Följ mig på instagram gott folk!


just nu

Packar ihop lite grejer för några timmars bad på gustavsvik med Thorén! Kommer säkert bli kul. Tar en buss snart till Elsa med Clara, sen går vi till badhuset därifrån!
Hann med ett utvecklings samtal, en och en halv timmas träning och så solade jag 30 min hemma efter skolan. Nej nu fick jag lite bråttom, kram!


god morgon!

Godmorgon på er. Har precis gjort mig oordning och väntar på att klockan ska ticka fortare. Igår kom Leo hit och vi gick ner till min morbror för att kolla hockeymatchen på tv, tyvärr så förlora dom. Nej, nu ska jag väcka Leo (omg kommer dö) sen försöka få i mig nått. Första december idag också, nu vankas de jul på riktigt. Kram


RSS 2.0