2010


första månaden på året spenderades i Thailand.

senare när jag kom hem så fyllde Emma 15 år, lyckad tjejmiddag!

den här 'gangstern' fyllde också 15 år i februari månad :)

åt en massa äcklig mat i skolan, därav denna rätt som olivia slukat utan problem!

tog jävligt många fula bilder med sara olsson, här har ni en av 1000

nattlandbandyn, wille och pallace

hade en fotokväll med mina bästavänninor, med olivias nya system såklart ;) hahaa

innan sommarlovet så åkte vi en sväng upp till mitt absoluta favorit sommarställe - ramsvik!

och vipps, så var det skolavslutning

början av sommarlovet spenderade vi mycket på rostagärde (stavingingenjävlaaning)

uppträdde på talangen, fotot taget precis innan

jag,olivia och line åkte till gustavsvik när det ösregnade, en riktig upplevelse må jag säga

senare på kvällen blev det facebook/skype/blogg lan, tuffa tjejer

spenderade många sommarlovsdagar på våran båt, mot min vilja förstås..

solade på övre däck, oj, nu längtar jag faktiskt lite efter båten!

besök på båten

mycket solning och bad hemma hos miig

åkte till grönan med emma,line och sara. Kortet är taget på bussen påväg dit hehe

tog på mig något vitt för första gången typ, ajdå

parttii hemma hos saris med jävligt goá människor

en fest hos mårten, eller kanske två, hann vi också med! jag och gabbe på bilden.

sara,gustav och jag innan nått partaaj. Och nej, jag är inte seriös på bilden :)

åkte till upp på stan för att träffa lite folk med dessa fillurer, har massvis med roliga bilder från den kvällen!

färgade saras hår brunt, snygg som faen blev det

och jag säger det igen, vipps!, så tog vi klasskortet i nian.

köpte ett värdelöst våldtäktslarm när det rasa våldtäkter över oss örebroare

träffade världens bästa kille, love you



nej nu orkar jag inte mer, ni får nöja er. Sista gången jag förmodligen uppdaterar år 2010, hörs 2011 hörrni!




julavslutningen


26 december

julafton: spenderades med hela släkten i adolfsberg. Blev mycket nöjd med julklapparna! Senare på kvällen åkte jag hem till leo och var där resten av kvällen/natten.

lördag: Tog bussen direkt till mormor och sov kvar där som sagt. Gick upp tidigt idag för att åka upp på stan med sara och line och handla lite på mellandagsrean. Fick med mig en hel del hem. Senare skyndade jag mig hem för att få träffa på farfar som var här ett tag för att dela ut julklappar till mig och jessica.

Nu på kvällen har jag vart på bio med leo,sara,john,miranda&dennis. Easy A tror jag den heter, jag tyckte den var bra iallafall :) och nu sitter jag här med leo, har precis nästan spöat han i pingis.. nu väntar film. Kramar!!


23 december

Efter en hel dag på stan med världens bästa och en uppesittarkväll med sara och hennes familj är jag ganska trött. Julafton imorgon också, känns riktigt bra. Fast inte lika bra som det gjorde när man var liten förstås..
Imorgon kommer jag inte uppdatera förmodligen och inte på lördag heller för då packar jag väskorna och åker till mormor och morfar och sover över där, mysigt!

Ni får ha en hejdundrans bra jul så hörs vi här på bloggen på söndag, kramar!!


me and pallace i sommras, en sommarbild och det är julafton imorgon..hmmm....

21 december

kom precis ut ur duschen, idag har jag faktiskt bara legat framför min underbara tv i mitt rum och degat. Dels för att jag har så himla ont i min mage, skulle vara så typiskt om man åkte på magsjuka nu innan jul. Sen vill jag ju vara med på julavslutningen imorgon, skit nervös inför betygen, höjt mig i minst 5 ämnen iallafall :)

Nej nu ska jag nog försöka sova.


bild från emmas födelsedagskalas i början på 2010

20 december

oj, det börjar närma sig jul nu! eftermiddagen spenderades med sara, kollade på greveholm fast vi somnade efter ett tag haha. Sedan drog jag mig hemåt och åt en herrejävlans god middag, och nu ska jag nog sova tidigt ikväll eftersom jag gick upp sex idag, ajdå

imorgon är det arbetslagsdag och sen på onsdag är det julavslutning och nya fräscha betyg, gud va skönt det ska bli med lite ledigt!!



sunday - 19 december.

kvällen igår spenderades med världens bästa pojkvän. Vi spelade pingis med pappa och saras familj, sen spelade vi  också världens tråkigaste spel - monopol. Men såklart så skulle leo spela tills han vann, medans jag nästan somnade haha, man kan säga att han spelade med sig själv :)

idag är det ''ligga i soffan och kolla på film hela dagen'' dagen idag. Just nu sitter jag faktiskt bara och väntar på att denna man brevid mig ska vakna, som alltid, fyfan vad han sover.

stora julkramar till er!!!



nämen kolla vilken snygg julbild jag fick till i paint!!

saturday.

Hejsanhoppsan, ligger här i sängen nu med leo brevid som sover. Ska ta det lugnt nu på morgonen sen lite senare kanske jag ska upp på stan och inhandla det sisa julklapparna, får se vad som orkas :) förlåt att jag inte har bloggat men jag inte orkat och sen har jag inte haft något att skriva om, som nu typ haha.

bloggar senare om vad som händer ikväll eller imorgon, peace!

Rihanna



california king bed - rihanna

13 december - lucia

hallådär mina vänner. Var i skolan idag som vanligt, tränade lite inför julavslutningen, fy fan säger jag bara. Mår så jävla dåligt över att jag inte kan sjunga längre, ysch!!!!!!!!!!! Nu ska jag ut för en joggingtur i det varma vädret, eller vad säger ni? vantar och mössa CHECK.


bilder från igår från saras och lines bloggar


22:12

Oj vad mycket jag har bloggat idag, tre inlägg! bara för det är söndag hihi. Kom hem för ganska länge sedan från line, hon jag och sara bakade en massa. Nu ska jag krypa ner i sängen med ångesten att kanske veta att jag inte får något jävla betyg i slöjd eftersom jag inte är klar med min sak som jag gör. Men det är ju inte mitt fel att han var sjuk en hel lektion och att jag var sjuk en hel lektion? baiz och godnatt :)


en as konstig bild på mig haha med en utav leos hundar,
vet inte namnet på just den där eftersom han har 293321321 st :)


valparna, asså fyfan va söta

mot line!

Kom hem från farfar för någon timma sedan. Snart ska jag nog börja dra mig mot line med tjejerna, hugs!



grattis farfar!

Grattis till min älskade farfar som fyller 70 idag, åker dit nu och firar han lite. Kramar!


introducing me

Sov hos leo igår, vaknade vid klockan 11 och åkte upp på stan och köpte julklappar vid två. Kom hem vid klockan fyra och nu hoppas jag átt line kommer snart, hon ska hjälpa mig färga håret. Vi får se vad som händer senare, tror jag kör på en myskväll hemma bara, skönt säger jag!


hahaha! love you 


Nionde december

oj vad tiden går fort. Jullov snart och jag är gladare än vad jag var igår kan jag säga. Svenska novellen klar, vet inte om den vart så bra men ändå, skönt att vara färdig. Sen är jag också klar med spanska inlämningen så jag är glader. Imorgon är det luciafirande, hoppas elin linn eller jennie kan filma lite.

ja, men dom meningarna säger jag godnatt till er alla, jag som ska upp typ halv sju imorgon..kramar!


jag och emmsi i sommras innan talangenframträdandet.

Livet är ju ganska sådär nästan nere i botten just nu

Hade noprov idag, gick inte så jävla bra och jag trodde det skulle vara lättare än vad det var eftersom många SA det. Men nejdå. Sen är bara allt ällmänt jobbigt, tackhej för mig, ska väl spendera mer tid framför massa papper. Jag gör ju inget annat för fasen

Sen är det här med halsen och att jag inte kan sjunga, det jag lever för, kan jag inte göra,och har inte kunnat gjort på 1 och en halv månad. Aprövsjävel, när ska jag få börja leva igen är frågan

nej usch, nu ska jag inte vara sån. Fast svårt när jag är sån just nu ÅH hejdå

I can't tell you what it really is.

Tisdag idag och jag har stannat hemma från skolan. Hade en sån sjuk huvudvärk när mobilen ringde så jag sov vidare. Gick upp vid tio och satt och kollade på andra avenyn till klockan två. Sen började jag plugga det sista tills imorgon, hoppas det sitter nu.

Fick MVG på min ekonomiuppgift måste jag tillägga, nice! nej, nu ska jag kolla på paradise och sen sova.

no prov, so prov, spanska inlämningsuppgift, svenska novell

kunde nästa fylla hela rubriken med prov och inlämningsuppgifter som vi har den här veckan. Känns riktigt bra. Hur tänker dom när dom lägger allting på samma vecka? när ska dom lära sig att det inte funkar? Eleverna borde ju göra betydlgt dåligare ifrån sig när det är så här mycket på en vecka. Åh, jag blir så trött.

Iallafall, är allt bra med er? Med mig är det inte så bra faktiskt. Förkyld och det släpper aldrig, jag får faktiskt lite små panik eftersom jag inte har kunnat sjunga som vanligt på ca en månad. Det har ju varit allt från streptokocker i halsen, svullna halsmandlar och förkylning. Känns som att det snart är dags att operera bort dem här halsmandlarna nu, dom är fortfarande svullna. Förstå att gå in i halsen och hålla på att gägga med att kniva bort saker ur halsen, mums!

nej nu ska jag inte vara sån,nu ska jag sätta mig framför tvn, känner att jag förtjänar det efter så hör ''mycket'' pluggning. Massor med kramar från mig så ses vi imorgon!




en bild från nattlandbandyn, konstig bild om du fårgar mig, iallafall på mig, ser inte ens ut som jag..
felix,jag,alle och john

Love all over me

hejsanhoppsan 
Igår kväll åkte jag till leo efter en dag på marieberg med mamma och pappa. Pekade på massa julklappar jag ville ha, nu får jag bara hoppas. Vi vaknade, eller jag vaknade, vid halv ett och då ringde pappa och sa att jag skulle följa med han till båten och hjälpa han eftersom jag hade lovat det dagen innan. Så det var bara att hänga med dit.

Nu har jag pluggat i ca. 3 timmar och jag hoppas verkligen att det gav resultat. Och imorgon är det vanlig skola igen, personligen tycker jag det ska bli kul. Vill bara ha dom här proven gjorda så det blir jullov snart, skönt!

Hörs imorgon mina vänner, kramar♥


question

Emma om No other one:
kan inte du berätta lite om hur du och leo träffades och när/hur ni blev tsm? hihi (a)
kram!

Svar: Jo visst kan jag det. Första gången vi såg varandra var nog på festen jag hade hemma hos mig, vi hade dock inte så mycket kontakt efter den festen. Sen träffades vi igen på en annan fest, då vi pratade mer och så. Sen började vi träffas mer och mer och tjolavipps så hade jag världens bästa kille. Kram tillbaka!! :)


No other one

Var hemma idag, hade skit ont i huvudet imorse och sen behövde jag plugga också. Leo sov här inatt också ska jag tillägga. Imorgon ska jag försöka gå, sista dagen ju.

Så, inget mer att säga än att jag ska städa hela huset nu med pappa och överaska mammi, då blir hon lycklig.

Hörs imorgon för då äre fredag, ping pang schnos



RSS 2.0