friiiday

 

tre tjejer som tre timmar kvar till helg, snart så!!! linne från carlings, byxor från carlings och skor från dinsko

OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

 

Haha börjar räkna ner. Har suttit i fyra timmar på körskolan så nu är jag helt slut, vilket betyder att jag måste sova nu. Och sen måste jag bara fråga, vad har hänt med blogg.se? Det ser helt sjukt ut när man ska lägga upp bilder osv, är de det för er med? Hm... Imorgon spenderar jag kvällen hemma med familjen och leo, mys med tre rätters har vi bestämmt. Bloggar imorgon. Kram

Nya appen!

Var bara tvungen att prova haha, tack hej


a few days late






 

Två bilder från när jag, vic och mikaela var på stan igår. Fick med mig ett par jens/leggings från carlings, helt sjukt sköna! Och ett par vanliga svarta tygleggings, mina gamla är lite urtvättade haha. Var också hemma idag, kände mig dålig imorse men det vart bättre senare på dagen.
Imorgon ska jag sitta på övningskörskurs i tre timmar ungefär, lite mindre kul.. något som är ännu mindre kul är att jag måste plugga varje dag hela veckan nästa vecka, mördarvecka. Får ta vara på den här helgen nu, maaasssa mys!

Sen måste jag bara nämna att vi har bokat thailandresan nu, så nu är allting klart. Så jävla skönt, nått att längta till, äntligen! Sen följer min pojke med också, kan inte bli bättre.

Thorén business school

nmm om 26 september 2011:
vad går du för linje på gymnasiet, är den bra och mycket plugg?

Svar: Jag går samhällsprogramet (communication program) på thoren business school och jag är nöjd att jag valde det. Nackdelen med skolan är ju dock allt plugg, vi har inte gått så länge men ändå har vi fått dubbelt så mycket plugg som alla andra känns det som. Jag har en bra klass och vill inte lämna den annars hade en skola med mindre plugg passat mig bättre. Men jag tycker att dom hittar på roliga uppgifter så de är ju inte samma sorts plugg som i grundskolan, som tur är haha. Nej men jag tycker du ska söka dit om du gillar plugg och inte är lika lat som jag! Och så mycket plugg är det inte, men mycket om man jämför med alla andra gymnasieskolor.

Är hemma från skolan idag, nu ska jag snart krypa ner i soffan och ladda hem serien som matilda har tippsat om! Hoppas ni mår bättre än jag, kram!♥

26 september 2011



Godkväll! Måndag igen, usch. 
Idag när jag kom hem bakade jag lite scones, kollade på tv och kollade in lite resor med familjen. Har också fått veta idag att jag står inför ett naturkunskapsprov nästa torsdag, fan.
Imorgon är det skoldag till typ tre sen väntas en dag på stan med victoria och mikaela, efter det åker jag hem till leo. Kramar


11 months together


Mitt urval av bild vart ju lite sådär men det är den äldsta av dom alla!
Jag har aldrig haft nån koll riktigt vilken månad vi har osv, men nu har vi kollat upp det ordentligt och de visade sig att vi har vart tillsammans i  elva hela månader igår, tiden går fort.  

I fredags vart det myskväll hos mig med alla tjejer, sedan sov mikaela och mathilda här. I går så var leo här och inte pga månadsdag för de kom vi inte ens ihåg att vi hade förns idag haha!! Vaknade upp vid tolv today och har nyss varit och kollat på jessicas match. Ikväll blir det söndagsmys med line och sara, vilket kommer resultera i fler onyttigheter..

FREDAG IMORGON!!!



Godkväll! Dagen idag var bra, men jag var trött som vanligt haha. Fredag imorgon och jag är sjukt skoltrött så det behövs verkligen. Blir en myskväll imorgon här hemma med älsklings tjejerna!! Sen på lördag är jag med min andra älskling. Bra helg väntas! Nu ska jag kolla klart på true talent och sedan blir de sovdags, en galet trött tjej här


God is a dj, life is a dansfloor, love is the rhythm, YOU ARE THE MUSIC.


Hemkommen från thailand och jämför mage med line, haha!

som jag sa i 'sanning inlägget' så ska jag, min familj och älskling åka till thailnad över jul och nyår igen! Så jävla skönt att ha något att längta till, men synd bara att man missar myset på julafton..och festanadet på nyår...
haha men men, thailand blir nog bättre!

Inget speciellt gjort idag, hur seg skoldag som helst och alla ville bara hem, slutade fem idag. Kom hem och gjorde inte scones(!!!!!) som jag hade sagt till alla på hela skolan tror jag att jag skulle göra och hur gott det skulle bli.. men såklart finns det inge mjöl hemma, FML!
Vart en springtur istället och lite plugg, kollade också hockey matchen med johanssons och familjen olsson! Nu blir det sova dax för mig eftersom jag börjar 8.15 imorgon.

Today's


Jeans från gina tricot och tröja från monki (köpt igår!)

Har pluggat lite nu medans jag har ätit lite mat samtidigt, fick ganska mycket gjort så nu är jag nöjd, dock inte hela men ändå! Om ca. en halvtimma åker jag jessica och pappa iväg mot speedwayn där jag ska sjunga idag, hoppas på bättre väder nu bara!! Mycket folk blir det nog. Ni som har canal + sport kan väl kika där när jag sjunger, om dom tar med det men det har dom gjort förut så det tror jag nog.

If people are trying to bring you DOWN, it only means that you're above them.

tänkte berätta några sanningar om mig själv idag.
Jag är rädd för andar/spöken och har alltid trott att de finns.
min absolut största rädsla är ormar.
min absolut bästavän genom tiderna är sara olsson och jag älskar henne  
Det bästa som finns är musik och sång, men jag saknar självförtroendet
Jag tycker vintern är mysig och inte alls så tråkig som alla säger
Jag ska till Thailand i vinter med min älskling och familjen
Imorgon ska jag sjunga inför flera tusen människor
Jag gillar thorén men jag tycker skolan är överskattad
Jag älskar Leo,  och kommer alltid att göra
Jag har varit kär två gånger
En person som jag vet att jag alltid kan prata med när något har hänt är mikaela  


Nog med sannigar! Skolan idag var helt okej, med lite energidryck går allt bra! Slutade fyra och tog med mig line ut på en sväng i den fina staden, vi åt lite mat på la baugette och jag fick med mig två tröjor hem. Nu ska jag kolla lite på svenska hollywood fruar på datorn och sedan ska även jag sova fast jag börjar tolv imorgon, blir så trött i skolan annars. Kram!



Istället för bild får ni denna video från i lördags, haha ännu en gång - Grattis i efterskott älskling!!

KVÄLLEN:



Där har ni lite bilder och en video från kvällen, den var hur kul som helst så länge alla höll ihop tycker jag! Vi firade alltså mikaela hemma hos henne med alla lillå/hovsta folk. Sover nog hos leo idag om jag får tag på honom, söndagssssss mys!

fredaaaaaag


seg mattelektion just nuuuuuuuuu, helg snart helg snart!!! myskväll och fira mikaela står på kvällen schema!

.


lycckkkkkkka


Sitter just nu i skolan och har engenska och lyssnar på electropop, haha åh nej..
Stannar nog efter skolan på coach tiden med alla andra eftersom jag, nina och lollo har en naturgrej som ska vara inne på fredag. Åh snart fredaaaaaag!!!
Fick också förfrågan att sjunga på speedwayn på tisdag nästa vecka, as glad haha! Det är nämligen semi-final hemma och det lär vara ganssska mycket folk.. sen har dom bokat in sean banan att vara där också, ännu mer folk haha!!
Nej nu ska jag jobba engelska, hörs imorgon!

onsdag

jobbig dag i skolan, går ända till fem.. Och när jag kom hem halv sex idag så gjorde jag ganska mycket av historian, hatar hans uppgifter haha. Fattar ingenting. Men nu fick jag till det sista tror jag! Jävligt skönt. Så nu äntligen ska jag ta något att äta och sätta mig framför tvn, och i helgen blir de mina tjejor!!!! Livet = bra



knasbild som får upprepas på mig och min underbara

i skolan


bild från i lördags tagen av clara

Sitter just nu i skolan och har naturvetenskap, sitter i ett grupprum med alex, matilda och lollo! Vi gör allt annat än vad som ska göras haha. Efter skolan blir de ösk match med familjen, pappa hade tydligen vip plater! Skriver imorgon eller ikväll. Kram

last night



Kul kväll igår. Var hos lovisa sedan vidare till stan. Sov hos nina med clara och elsa, blev en mysig frukost sen vandrade jag hem vid ett. Sen måste jag också påpeka att jag inte fastnade på bild igår haha! Sover kanske hos leo idag, vet inte än. Skiver imorgon, nu ska jag lägga mg framför tvn och sova lite till haha.

Let's do it tonight


oförglömlig kväll

Ikväll blir det partyy med tjejerna plus några tjejer från klassen, kommer bli så sjukt jävla bra! Pusss

2 things: If it's make you happy, do it. If it doesn't, then don't.


jag och min underbara vän idag

Vanlig skoldag. Fikade en väldigt god macka med vitamindryck på håltimman med mycket bra människor! Efter skolan blev det lite små shopping med line, en halsduk och lite underkläder följde med hem. Har också gjort klart min spanska inlämning och var nyss ute och sprang 30 min idag igen, jävligt underbart! Det blir ännu mer underbart eftersom de är fredag imorgon och den ska spenderas med leo, har inte träffat han på länge. Sen på lördag blir det partyyy med världens bästa tjejer! Bra helg väntas, kram!

about today


tog bilden av matilda! Var dock tvungen att täcka för mitt ansikte haha..

Kom hem vid halv sex, lagade mat och jobbade på min spanska inlämning som går sådär haha. Sen har vi fått en till inlämningsuppgift (!!!) av läraren som är känd för att ge ut inlämningar hela jävla tiden, ni som går på thoren vet nog vem jag snackar om. Lämnade in en uppgift igår och idag fick vi en ny..

Nu ska jag sola lite och kolla om vädret tillåter en springtur.. hoppas!

Den 6 september 2011



Som de två första bilderna visar var vi vid naturenshus på naturlektionen, fika tog vi med oss också! Vi skulle hitta en plats som vi skulle undersöka..
Både måndag och tisdag har bestått av vanliga skoldagar, inget speciellt. Tränade med clara på friskis igår efter skolan, gick väldigt dåligt då jag inte har tränat på sjukt länge. Det ska vi ta och ändra på. Blev klar med min historia uppgift också som jag först råkade radera när jag precis var klar så de var bara att skriva om hela haha..
Nu ska jag kolla klart på sverige matchen sen sova, de är en dag imorgon också! Ska försöka få med mig line på en shopping rund imorgon, vi får se.

Today's


linne gina, chinos cubus

Kvällen



Började med mys och sushi hemma hos mig sen blev allt bara galnare och galnare! Vi skulle fira clara som nyss fyllt hela 16 bast! Grattis älskade vän! Så jävla kul kväll faktiskt, det var länge sen vi fick till en sån! Tack för kvällen tjejer, så jävla bra är ni! Kaoset räknar vi bort, oavsätt hur roligt de är slutar de alltid i kaos. Jag,nina och clara var hemma hos mig halv fyra på morgonen ungefär och alla tre slocknade ganska fort.

Idag har jag varit ute och sprungit och snart ska jag åka och kolla på jessicas match med pappsen. Kram!
Alla bilder är från claras blogg!

Saturday





Oj, vilken dag/natt det var igår. Hemsk rent utsagt! Men nu börjar allt falla på plats och jag mäste säga att jag älskar min leo nått så otroligt hur knäpp han än kan vara ibland! Vaknade för en stund sen och han ligger fortfarande och sover, nu ska jag gå ner och göra lite frukost till mig. I kväll är jag med mina tjejor. Kramar!


.

Vet inte vad jag ska göra. Kommer ångra mig. Kommer sakna dig. Fan.

i skolan


hahahaha nina, jag och elsa

haha just nu, sitter i ett rum med mina homies och dricker redbull och äter djungelvrål haha, livet! Om en kvart är det dax för lektion igen haha.. men vad gör det med det här sällskapet. Leo kom till mig igår iaf, vi bakade kakor haha, dom vart faktiskt goda haha! Skiver när jag kommer hem, kram!


RSS 2.0