31 mars - BLOGG PAUS!

Tar en liten paus till min dator som pappa har lämnat in kommer tillbaka, då blir det ny header och lite andra nya saker här! ses då :)


28 mars - mobilblogg

Hejsan! Förlåt att designen inte kom upp igår, men det var faktiskt inte mitt fel. Fick virus i datorn precis innan Line skulle läggs upp den, alla bilder och allting försvann + designen. Datorn är helt paj och går inte att använda. Sitter på bussen påväg till älskling nu, stannar där inatt.Kommer uppdatera mer im.

27 mars - söndag

Kvällen igår spenderades först hemma med familj och sedan bar det iväg på äventyr med nina,lollo och sofia. När vi skulle hem gick från ladugårdsängen (sprang) till stan. Jag skulle ju till älskling med wille, klart som fan vi missar bussen i sista sekunden!! efter allt springande..det slutade med att vi gick från stan till adolfberg också 3 på natten (!!!!!!!) Ingen taxi fick vi tag på heller, så det kan gå!

Idag Vaknade jag ju upp hos leopold med wille, sedan vid 2 kom mamma och pappa och hämtade mig och vi åkte sedan till marieberg. Kolla bilderna under.

Ny design kommer upp senare idag, håll utkik!


LITE NYTT.


även köpt lite smink,accessoarer och sånt i veckan som jag inte har orkat ta kort på!




25 mars - you're fucking perfect.

Hallå där, äntligen fredag!!
Nationella proven i torsdags gick bra faktiskt. Nu idag på eftermiddagen har jag,line och sara spenderat flera timmar på stan, ni betyder så himla mycket för mig ska ni veta. Köpte ett linne från bikbok med spetsdetaljer,foundation, en kort svart topp som man kan ha under genomskinliga tröjor.

Nu ska jag fortsätta mysa framför hockeyn med familjen. Blir kvar här resten av kvällen förmodligen, skönt!
Ha en fortsatt härlig helg!


23 mars - update

hallåådäääär
Åkte till stan efter skolan och köpte mig ett halsband (bild får ni im), åkte sedan hem till älskling för att spendera natten här. Nationella prov i no och engelska imorgon också, hoppas jag kommer i tid! Haha, nej nu ska jag lägga mig en stund i leopolds säng och smälta pizzan som jag nyss tryckte i mig, herrejösses...

kramar!

21 mars - underbara måndag!

Vaknade vid 11, gick upp och åt en riktig god frukost och fixade till mig en aning, sedan vid ett åkte jag och line till stan för lite små shopping. Fick med mig en tröja hem, snyggt att ha i höga jeans! Kom hem vid halv fyra och har pluggat lite. Nu står solning på listan, samt bubbelbad. Hörs imorgon!







jag glömde nÄÄstan att ta kort på dagens, där hade jag turing! Tröja från ginatricot och svarta jeggings från veromoda. Detta med converse och skinnjacka.

20 mars - Ray ban Aviator


Kikade runt hos ray ban och kollade på dessa skönheter, dom ska jag lätt bära i sommar!



har också kollat in dom här, så jävlaaaaaa snygga! du hittar dom hos hm för 399:-

20 mars - söndag!

Godkväll, allt bra med er? Med mig är det kanon!

Jobbade som sagt på gården i fredags med sara och kom hem vid tolv, vid tre på natten (!!) kom älskling hit efter han hade varit och partajat. Han var kvar hela lördagen och vi åt tre rätters med min familj! Efter det åkte vi en sväng till mårten där det befann sig massa folk.

Idag så vaknade jag vid 11, synd att jag inte kan sova lika länge som leo..haha! Han åkte hem vid halv fyra och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och njutit av vårsolen! Det ska ju bli minst lika varmt imorgon och framåt veckan så imorgon tar jag en sväng på stan med line förmodligen, kramar!
Måste bara lägga till att pappa har kommit hem från thailand, super brun är han. Fick ett par sprillans nya converse, som är äkta och inte fake måste jag lägga till, man kan ju tro det när dem är från thailand..


jag och den oförglömliga ''tomten sune''.
.
jessica,jag och någon som jag inte riktigt kan identifiera

lilla jag som håller upp en liten leksaks hund av alla julklappar..

lucia på dagis!

här kan ni också se olivia brevid den röda tomten, sara i mitten och jag brevid henne! :)

17 mars - håltimmAR

åkte till skolan imorse och hade engelska sen vart det hemgång igen, fyra timmar hål.. Har spenderat tiden på altanen med en bok, stora fjortisbrillor och bara njutit av den varma vår solen. Kollade termometern nu och den står bara på 2+! Herrejösses det känns som mycket mer.. Klockan ett bär det av till skolan igen för en liten stund med svenska sen bakning på hemkunskapen, underbart! Åker somsagt till leo efter skolan och på fredagkväll stpr jag på gården och jobbar med sara, kramisar



försökte göra någon form av fjortisput med läpparna men jag kunde icke.....


16 mars - Onsdag.

Hallå där!

Nationella prov i no idag ju, gick inte bra, som förväntat! Gick hem efter det, dels också för att jag inte ens hade  matteboken till skolan. Åker nog till skolan imorgon, orkar inte missa mer. Åker också till älskling efter skolan och sover där, kanon!


åkte också till mormor och morfar för lite middag och kom hem vid halv åtta, använde mig av denna simpla klädsel.
skinnjacka från wear it, tröja och tjocka leggings från ginatricot, skor med tjockare klack från dinsko.

15 mars - sjuk.

Stannade hemma idag från skolan, kände mig väldigt risig imorse. Igår var det en vanlig skoldag, fick tillbaka ganska många provresultat också, mycket nöjd! Ska till skolan imorgon eftersom det är nationella i NO, kanske åker hem efter det, beror på hur jag mår. Nu sitter jag bara och väntar in big brother, synd att det ska vara så sent..

Kramar!



12 mars - Even the best fall down sometimes.

vanlig skoldag igår, efter den åkte jag,line,emma,olivia och sara till stan för att köpa lite goda saker och sånt till kvällen. Alltså blev det en myskväll med dem igår kväll, fint! Ikväll är det lite oklart vad som kommer hända, men jag får höra av mig imorgon helt enkelt, kramar♥


åh, sommmmmmmmmmar

9 mars - grattis sara!

Idag fyller min bästavän år, grattis till världens bästa!

En vanlig dag i skolan, med andra ord - segt. Imorgon är det ju matteprov så jag har spenderat min kväll hos line med hennes mamma. Ska också stå på gården imorgon så det blir nog ingen bloggning, sen på fredag sover tjejerna här, mys!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen sova, gud så sköööönt



7 mars - I will tell it one last time for you.

Kom hem vid sju från marieberg med mamma och jessica, fick en skinnjacka av älsklings mamma. Dock hittade jag inget mer eftersom jag hade pengar för en gångs skull, då hittar man aldrig något.. typiskt. Hade också spanska och musik prov, gick helt okej på båda, många slarvfel på musik provet bara.

Nej nu ska jag kolla lite på bigbrother snart och sedan krypa ner till sängs, skönt att lägga prov och skolan åt sidan för en dag. Verkligen. Imorgon kommer leo hit efter skolan och sover, mys. Kramar!


snygg bild från i sommras antar jag, ser ganska brun ut :(





6 mars - nattlandbandy 2011




2 mars - lättad.

hallå på er!

var på stan igår med line och shoppade en tröja till mig själv och två presenter till olivia och sara. När jag sedan ska åka från stan till leo så glömmer jag alla påsar på bussen med min plånbok i.. snacka om att jag hade panik. Eftersom ingen av mina föräldrar svarade (!!!!) så ringde jag älskade mormor och så fixade hon så att jag fick tillbaka dom, hihi vilken mormor jag har!

så jag sov hos leo inatt och pluggade lite spanska där, eftersom jag har spanskaprov på fredag. Vi fick också tillbaka so proven och jag är nöjd med resultatet vilket blev vg. Idag har jag bara pluggat spanska och musik, verkar som det kommer bli ett lätt musikprov..lägger det åt sidan tills på söndag.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla lite på tv och längta lite till nattlandbandyn på fredag, ska bli skit kul faktiskt! Kramar.


RSS 2.0