Ten thousand miles apart

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter

So confused when I asked you without love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming


Hang With Me

Måndag redan, helgen gick fort. Vart på dagiset idag som vanligt, kom hem och har pluggat ända sen dess, det behövdes kan jag säga. Imorgon kommer förmodligen leo och sover här, han är ledig på onsdag, så han får sova medans jag ska upp halv sju.. nice

nej, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon jävligt bra film, peace!


fyfan vad jag vill göra om den här dagen och kvällen och börja om därifrån, så jävla värt.
SOMMAR♥


Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man

Vaknade precis här hemma hos leo, han sover som vanligt. Idag är det första advent också, det gillas! Ska hem sen och baka pepparkakor förmodligen, julen är så himla mysig.

I fredags fick jag sluta två från praoen och åkte hem ett tag innan jag cyklade iväg till sara, var där ett tag innan vi drog iväg till lillån med line också. På lördagen igår så åkte jag upp på stan med mamma på dagen, kände att jag var tvungen att hänga in något nytt i garderoben. Köpte ett par jeansleggings, en blus och en tröja. Efter det åkte jag hem till leo.

jag hör av mig ikväll eller imorgon, hugs!




jag älskar dig







I got you

Hallå mina vänner. Var på dagiset idag, kände mig betydligt bättre. En helt okej praoplats, fast jag hade hoppats på större barn eftersom jag hade små barn förra gången jag praoa på dagis. Sen vill större barn leka mer, roligare då hehe.

Har också ändrat tider, börjar åtta och slutar tre, tyckte det var bättre. Imorgon när jag har slutat går jag direkt hem sen kommer leo, jedrar va jag saknar han.


2 år sedan. Fan va jag vill spola tillbaka tiden tills vi var här, sommar i ramsvik med min bästavän, kan det bli bättre?

Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin'

Vi har börjat praoat nu, jag praoar på dagis. Men har inte vart där för jag har börjat fått ont i halsen igen, stannar hemma idag också. Hoppas jag kan gå dit imorgon iallafall!

Jag har absolut inget att blogga om nu när jag är sjuk så nu skiter jag i att skriva mer hihi :)


väldigt gammal bild på svedling, wille, jag och alex. Rolig kväll det där!


HAHA, hittade bilden nu, tycker den är rätt klockren :)




hörs imorgon!

I loved you first.

Igår bowlade vi med klassen och hade en väldigt skön dag, jag suger på bowling med det var kul ändå för Sara och jag var på vårt skratthumör, det gillas! ska tilläga också att jag vann över henne med typ 6 poäng och precis när det var hennes tur var det slut på tiden, jäklar va jag skrattade.

Idag hade vi vanlig skoldag med matteprov..gick inte så bra för min del tror jag inte, får hoppas på det bästa. Efter skolan åkte jag och sara upp på stan för att köpa hårfärg till henne och käka, efter det var det gitarr/sång med mikaela. Kom precis hem och nu väntar sängen, är så jävla trött!

Imorgon ska jag kanske följa med sara och emma för att kolla på nån match, efter det kommer leo hit förmodligen. Hör av mig på lördag antagligen, LOVE





fan va biff jag ser ut på den här bilden asså, även fast det är ihoptryckt gäddhäng, men ändå....

tisdag!

Pluggade matte efter skolan, sen kom leo hit, han var här hela eftermiddagen/kvällen. Imorgon ska vi bowla med klassen, ska bli kul faktiskt, efter det åker jag nog hem till leobeo. Förhoppningsvis pluggar jag matte där, måste det. Hörs imorgon, hugs!



haha så jävla söt, pluttleo<3

So boy forget about the world cuz it's gonna be me and you tonight

Har vart med älskling hela helgen, kan inte bli bättre. Var hos farfar tidigare idag och åt middag, sen nu har jag kollat lite på inter-milan, är inte så värst intresserad av det där.

Imorgon är det vanlig skoldag, vet inte om det händer något speciellt efter, hör av mig helt enkelt.
PEACE


always, i wanna be with you

Kvällen igår spenderads hemms här med Leo och jessica, vi var ju barnvakt. Han drog idag vid 3 tror jag och jag åkte med pappa,morbror och ida till ica och handlade massor med gott till ikväll då vi ska laga tre rätters.

Efter maten åker jag till världens bästa kille igen och sover där förmodlgen, sen imorgon ska jag på farsdag middag hos farfar vid två tror jag, så vi hörs när jag har kommit hem där ifrån, kramar!


TORSDAG

slutade halv fyra idag, åkte hem och kollade lite på andra avenyn. Efter det gick jag ner och tränade lite på min sång, vilket ´jag kanske inte skulle gjort..helt frisk är jag inte i halsen även om det inte känns. Efter det drog jag till Line med olivia och pluggade matte med Tina, var ganska trött så vet inte om det gav något, får hoppas det iallafall!

Imorgon kommer älskling hit vid fyra/fem, vi ska vara barnvakt hela kvällen..Men hör av mig senare imorgon eller på lördag, peace

 
såhär såg jag ut i sjuan.. kolla läpparna hehehe


Life's good

Man kan säga att jag mår som en gud just nu till skillnad mot två dagar sen. Helt sjukt va pencelin är bra. Ska gå till skolan imorgon eftersom det inte är smittsamt längre, fast jag ska fortsätta äta pencelinet ett tag till. Om jag slutar kan jag få tillbaka skiten, och det är det sista jag vill. Det här har fan vart de värsta dagarna i mitt liv kan jag då säga utan att överdriva.

Har precis duschat och ska snart sova tänkte jag, ska bli skönt att få komma ut lite nu, har legat innomhus i fan 5 dagar och kollat på 72 andra avenyn avsnitt hehe..

Vi hörs imorgon iallafall, hugs!



hittade en as rolig bild på mig och sara som jag skrattade åt igår, den är väldigt gammal dock..
Älskar den här lilla filuren och saknar henne något enormt.

Me likes you



grymt kär, godnatt


dödödödödödöödödödöd

Är faktiskt hellre död än att må såhär dåligt som jag gör nu. Åkte till vårdcentralen idag med pappa och fick bekräftelsen att jag hade streptokocker i halsen alltså. Det gör så jääääävla ont kan jag säga, kan inte äta eller dricka någonting, så ont gör det i halsen. Kan inte ens svälja mitt eget saliv, hur ska jag då kunna svälja penselin? usch och fyfan för mitt liv just nu.

Blir såklart ingen skola imorgon, den där tjuriga kärringen på vårdcentralen sa att det kunde ta en vecka innan jag var helt bra.. KUL ATT JAG KOMMER LIGGA EFTER RIKTIGT REJÄLT

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, detgöront detgöront detgöront, jagärhungrig jagärhungrig jagärhungrig, jagärtörstig jagärtörstig jagärtörstig

BANG BANG

Ligger i sängen med leo nu, är så jävla sjuuuuuuuk, ville också följa med på stan med mina favorit tjejer idag men det gick ju inte. Leo är redan smittad kan jag säga haha. Vi har kollat 13 st andra avenyn avsnitt, liv? nej men vi åkte och köpte lite pizza innan och tog oss en liten walk.

Har inget att blogga om, nu ska jag sova GODNATTTTTTTTT

SOMMMMAR<33333333333333333333333333333333333333333333333333

he had a heart of stone

Min absoluta favorit kille åkte nyss, han skulle på match. Vi åkte direkt från han igår klockan ett till mig, sen fick vi besök av wille och mårten ett tag. Fast mårten åkte efter en timma kanske, men bästasötaste wille var kvar ett tag till. Han sov här också som ni kanske hade räknat ut.

Och jag är så jävla sjuuuuuuuk, på en lördag också..
Tror jag skulle ha åkt på stan idag med mina bästavänner men det blir nog inget för mig nu. Fast jag kanske hänger med och köper lite blondspray och puder, sen direkt hem. Jag blir så himla sur av att sitta hemma hela dagen/kvällen.

Jag har också knarkat ipren, vilket jag fick skäll för av pappa, han sa att en vuxen människa ska äta EN om dagen. Jag åt 3 igår..ojdå

PEACE



he had no money, but he walks on the streets like a soldier

Världens bästa kille åkte hem vid fyra, och nu ska jag till han om typ en timma. Tar sällskap med sara på bussen eftersom hon ska til john, nice!

Nu måste jag nog börja göra mig iordning, jag hör av mig imorgon när jag är hemma :*


I'am sorry i just cant be good

Brevid mig just nu ligger en riktigt trött kille. Var på Gustavsvik igår med line för hon skulle träffa några och då passade jag på att sola och motionssimma lite. Efter det kom Leo till mig och sov kvar här.

Nu ska jag försöka få liv i honom, hörs ikväll med lite bilder, hugs


jag och emma hösten 2009

pictures from the NIGHT





Gick och la mig på saras luftmadrass vid klockan tre och sedan kom jag inte upp igen haha. Medans alla andra var vakna låg och jag halvsov till det var dags att åka hem, kul tjej! Nej men jag var så jävla trött, har inte sovit så mycket de senare dagarna som jag nämde.



STILL inlove

Förlåt är väl rätta ordet att säga. Har vart med Leo i stort sätt hela helgen fram till nu.

Lördag:
tjejerna kom hem till mig och bara myste framför tvn, senare kom Leo.
Söndag: vaknade upp med Leo här, låg och kollade på film och sedan gick vi ner och åt med halva min släkt typ, pappa har ju fyllt 40, grattis gubbe! vi åkte senare vidare hem till honom och var där hela natten/kvällen, för bra kille!

idag: vaknade hos han, senare på dagen kom pappa och hemtade mig. Nu har jag tagit mig en väldigt skön dusch och ska börja packa inför övernattningen med gården, det ska bli as kul faktiskt. Snacka om att jag vänder på dygnen nu asså.

Sen vill jag tacka för era fina kommentarer, dem betyder mer än ni tror. Jag ska göra sån där snyggaste tjej och kille i varje klass saken, men det får bli imorgon.


hugs!


RSS 2.0