Min morgon;




Gymnastevalet

anonym om lycka lycka lycka lycka lycka lycka lycka lycka:
är du nöjd över ditt gymnasieval? :)

Jag har för mig att jag har svarat på en liknande fråga med svarar en gång till.
Både ja och nej, jag är nöjd med omgivningen och hur lärarna behandlar eleverna, sjukt bra lärare är dem flesta. Men de som är negativt är allt plugg, och då menar jag allt. Varje vecka sedan jag började på thorén har jag inte haft en ända vecka då jag inte haft något plugg alls. Den här veckan har jag inget plugg alls som de ser ut som och jag uppskattar de så sjukt mycket och jag blir så himla glad, kanske är bra med mycket plugg trots allt..
Nej men om jag skulle få välja om nu så skulle jag välja musik-estet på risbergska eftersom jag brinner för musiken och jag har hört att de ska vara riktigt kul och bra.



lycka lycka lycka lycka lycka lycka lycka lycka

Har precis blivit ägare till en vit iphone 4s, jag har inga läxor, inga prov, thailand om 2 veckor och ja så kan jag fortsätta att babbla på i flera timmar allt de braiga som händer just nu. Älskar sånna dagar när allt är så jävla bra.
Skola till 3 idag, sen träning 40 min. Sprang i 30 min och körde lite styrka tio minuter. Fick bli en kort träning idag eftersom jag var så uppspelt att komma hem till nya mobilen och greja lite med den.



kände att jag inte riktigt fastnade på bild igår, haha..
omgjorda bilder från claras blogg!

Igår:


Bilder från claras blogg (som vanligt haha)

Kvällen började med att jag åkte hem till bästis i någon timma, åt pizza och gustav kom även över med cola och godis. Vid åtta åkte jag hemåt och träffade clara och sofie hemma hos mig, vi fixade oss lite och sedan iväg till sofia där alla var! Riktigt efterlängtad och rolig kväll, tack för ni är så bra allihoppa.
Nu väntar vi in mormor och morfar för fika sen ska jag till clara med dom andra för lite julmys med massa gott! Kram.

Ibland önskar jag att jag var du, ibland önskar du att du var jag.

Fredagen igår spenderades hemma hos Lisandra och Stefan, leos syster och hennes kille. Vi var barvakt åt söta Liam hela kvällen innan vi sedan åkte hem vid 11. Befinner mig just nu hos leo och min ska snart ta bussen hemåt, brotttoom såg jag att jag hade nu!!!! Ikväll är jag med mina brudar, krammm :-)

25 minutes ago


LYCKKAAA

Har precis gjort mitt spanska prov, de gick as bra för jag hade min matte brevid mig som hjälpe mig så bra. Nu har jag inge mer plugg den här veckan och jag är så jävla glad. Träning efter skolan väntar sen hem och jag ska göra allt utom plugg, jiiihooooo! Nu ska jag äta med mina bubbisar

så jävla fula

The more you hide your feelings for someone, the more you fall for them.





Tjabbatjenahallå. Sitter just nu och pluggar arselet av mig, spanska prov på torsdag. Har också precis färgat håret, som de ser ut nu så syns de ingen skillnad, men de är ju blött. Dagen igår spenderades på gymmet och hemma hos sara med plugg. Nej, nu ska jag plugga klart och sen kolla på greys anatomy hela kvällen innan jag sedan ska sova skapligt tidigt.


do what makes you happy, think later.





Såg nu att Clara fick bli ett spöke på sista bilden haha :-), tränade med Clara och Elsa också, jag körde 30 minuter på crosstrainern vilket resulterade i 5 ½ km, tröttheten kom fram när de sedan blev ett spinning pass, höll på att dö, så jobbigt var det. Imorgon ska jag till skolan vid 12 sen efter ska jag träna, sedan hem bums och plugga! min vecka = plugga och träna varje dag

yesterday



Bilder från igår, kilo med godis, tacos och filmer. Lite senare kom Gustav, Wille och Joel. Nu har jag ganska jätte brottom. Ska klä på mig sen bär de av till stan för lite träning med Clara, sen skynda hem för att hinna plugga. Puss!

saturday



Vilade mig igår, jag får panik när jag sitter inne på en fredag och inte gör ett skit, men jaja. Idag känns de lite bättre så de var nog värt det :-)
Ikväll myser jag med mina brudar hemma hos vic, kommer bli super!

rubrik



Sååå skönt med fredag och helg imorgon, den här veckan har faktiskt varit fruktansvärt seg. Efter skolan stannade jag kvar på coach tiden för att göra klart matte uppgiften med Fanny. Nu är jag hos leo och snart ska vi ner och äta gulash soppa, så-jävla-gott. Hejdå

BREAKING DAWN

Typ den bästa filmen jag sett. Ne men den var väldigt frukansvärt jätte bra.
Efter skolan åkte jag och Elsa och tränade idag igen, duktiga som vi är! Imorgon börjar jag 9.20 så jag ska nog krypa ner i sängen snart och kolla på ett avsnitt av greys anatomy, kanske två. Åker till leo senare efter skolan imorgon, måste stanna kvar på cochen och göra matte också, usch.

<3<3<3<3

TISDAG

Provet i historia idag, det gick bra och de är skönt att de är över. Efter skolan tränade jag med Elsa i en timma kanske, sen hem till leo så nu sitter jag och kollar på värsta pojkvänsakademin medan han är på träning.. Imorgon ska jag träna med elsa och kanske clara, sen är de breaking bawn med brudarna, längtaaaaar

I can see you clear now.


Mikaela och Olivia. Den här dagen var himla mysig, klarblå himmel hela tiden också.

Var i skolan, tränade med Clara i en timma, kom hem, pluggade 5 minuter.., åkte på hockey, kom hem och nu ligger jag här, i sängen. Ska sätta på ett grey's anatomy avsnitt och sedan blir de sovdags så jag är utvilad till provet imorgon.

1 MÅNAD


- påväg ut på havet för dykning, mamma farmor och jag


- jonas och jag


- Älskar bilden, Ida och Farmor


- Mamma, Ida och jag på båten påväg in till koh samed.


- Jag på koh samed


- hela gänget vid en restaurang på koh samed.


- Uteplatsen där vi bodde


- En lycklig mormor som vinner över jessica på 4 i rad.


- vi provade på att mata dessa fiskar, dom äter alltså död hud från fötterna. Mums, eller vad säger du clara ;)


- påväg hem, men vi var ändå lyckliga, efter 4 ½ vecka i Thailand hade man lite hemlängtan.

Snart kommer vi dit igen men utan familjen Aldén, lite tråkigt faktiskt, eller rättare sagt mycket tråkigt. Nu ska jag lägga mig och somna till ett greys avsnitt, kram :-)

Everything passes. Everything changes. Just do what you think you should do.



Min söndag kommer att spenderas framför plugg och greys. Klockan fyra åker jag till mormor för lite fika och tidiga julklappar eftersom vi åker till thailand.
Jag har haft en mysig helg med leo, på lördag eftermiddagen åkte vi iväg till Ikea och köpte lite nya grejer till rummet. Sedan hem och kolla massa filmer och bara mös.

FRIDAY



En mysig fredagkväll väntar med fläskfilé till middag och godis tillsammans med idol och min bästa pojke!


helgens planer: MYSSS



Slutade skolan vid ett och gick till bikbok med elsa,nina, matilda och alex. Ingen har väl missat att de är 50% på allt i butiken idag? Fick lite pengar av mamma tillslut, sparar ju allt jag har till thailand nu.  Men liksom, 50% på allt på bikbok?!?!? då måste man bara handla. Fick med mig ett linne som jag kollat på länge och ett mysigt pannband. Nu befinner jag mig hos leo och vi kommer spendera hela helgen tillsammans, jag tror de behövs.

How wonderful life is, now you're in the world.


bild från claras blogg.

Idag lyxade vi till de lite och gick till saigon för lunch, och efter skolan gick jag och tränade en timma idag igen. Nu har jag suttit med plugget allt för länge och jag får inte in ett skit i skallen.. kul att ha prov på BÅDA världskrigen samtidigt. Nej nu ska jag fortsätta plugget, ciao

i know it's not much but, it's the best i can do.

Ska sammanfatta dagen rätt snabbt eftersom jag är inne på ipaden.
Dagen började som vanligt med skola runt tolv och sedan blev de en fika på Java med mina fina. Efter det åkte jag och Clara och tränade en timma. När jag kom hem satt jag i en och en halv timma och plugga och de behövdes, nu dusch sen sova.


i dont have much money, but boy if I did, i would buy a big house where we both could live.



Spenderade en timma efter skolan på friskis, kommer göra imorgon också. Har pluggat lite nu och snart ska jag duscha sedan kallar sängen på mig,  är odugligt trött just nu. Stora kramar!

My gift is my song, and this one is for you.


 cool pappa jag har.

Har kommit in i en sån här depp-period. Allt är tråkigt och man vill bara försvinna, dels för skolan börjar imorgon och för jag kommer få tillbaka ett matteprov där resultatet kommer vara ett ig eftersom jag sugggggger på matte. Skulle vara rätt skönt att åka till thailand nu, precis nu. Men den 13 dec åker jag, med min älskling också, kan de bli bättre? nej

Imorgon= skola, träna, plugga

LÖRDAG



Det blev som sagt bio igår med victoria och nina, haha jag höll på att dö. Senare åkte victoria till adolfsberg och jag och nina mot hovsta, sedan sov jag hos nina. Vi gick in till hennes granne och kollade på ännu en skräckfilm, den var faktiskt riktigt bra när jag lite senare förstod haha. Vaknade imorse och åt frukost och senare gick jag hem för jag skulle gå ut på en powerwalk med mamma men så blev icke fallet, det blev ett avsnitt av greys istället. 
Ikväll vid halv sju ska jag hem till Elsa med tjejerna, så ingen mer uppdatering idag. Kram!  

TRÄNA



sticker iväg en sväng för att träna. Sedan ikväll blir det en mys fredag med allt vad de innebär, bio med victoria och nina, paranormal.. kommer dö

Igår hade jag en såndär superskön inte-göra-någonting-dag. Kolla på greys i morgonrocken, jag såg faktiskt klart säsong 2.. och sedan äta en massa onyttigt. I onsdags var jag ju ute på äventyr med mina vänner, de blev en väldigt lyckad kväll om ni frågar mig. Hörs senare!


ut ikväll!

 

stressar för fullt just nu, har inte tid att skriva här igentligen. Om 10 minuter kommer mikaela, victoria och nina hit och sedan bär de iväg ut. Ha en trevlig kväll allesammans för de ska jag ha!


RSS 2.0