31 januari - saturday night



dock vart det inga bilder från sjäva vistelsen hos felix eller mig, bara på dit vägen och hem vägen.. haha :)
Tack för kvällen tjejer, ni är guldvärda!♥

30 januari - söndag

ja, en fartfylld lördag blev det iallafall. Först hos mig med fina tjejer sen vidare till stan och sen till ad till leos kompis. Det blev faktiskt lyckat om ni frågar mig! Vid ett åkte alla hemåt och jag gick med leo hem till han.

Bilder från kvällen får ni ikväll, hugs!

29 januari -update

Ska fixa mig en snabbis och kolla buss, sen drar vi iväg, inte så kallt idag heller. Gillas!
hör av mig när jag är hemma igen, puss.


28 januari - tröööööööttttttt

Blev en väldigt lugn fredag för mig, mys med mamma och pappa framför tv;n. Kvällen blev inte som planerad med andra ord :) imorgon blir det en fartfylld lördag hoppas jag på! Nej, nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, blir nämligen en sväng till stan och hindersmässan med line. Nån gång måste man ju titta förbi där.

Hörs senare imorgon, kramar!


glad tjej på bio förra helgen

jag och olivia på restaurang förra helgen

25 januari - ...

Hela dagen idag har spenderats åt plugg, först lite hemma sen åkte jag vidare hem till line och pluggade med hennes mamma. Känns som jag kan det där ganska bra nu, får öva in det sista imorgon. Hade också tre underbara månader igår med världens bästa pojkvän♥

Imorgon ska jag,olivia och emma till Thorén på morgonen för ''elev för en dag''. Hör av mig imorgon innan sovdags, kram!

 

 


23 januari - what would I be without you..


..if i cant go through a day without you by my side?

22 januari - kort uppdatering

Vaknade för någon halvtimma sedan och leo ligger fortfarande och sover som vanligt. Ikväll blir det bio och kvällsmiddag på stan med olivia,emma och line förmodligen, skoj! Får se när jag kommer här ifrån men jag om jag kommer hem tidigt uppdaterar jag när jag är hemma, hugs!


20 januari - riktigt, riktigt trött..

Hela släkten åkte hem för några timmar sedan, efter det duschade jag och så och gjorde mig iordning för sängen. Imorgon är det fredag, vilket gillas! Spenderar fredagen hos leo, måste bara klara mig igenom en riktigt kass skoldag innan det, slutar halv fyra..

Nej nu ska jag sova, jessica tog lite kort på mig tidigare idag med hennea nya system som hon är så stolt över haha, kan visa er dom imorgon eller i övermorgon. Kramar!


19 januari - kort uppdatering

kom hem från risbergska för ett tag sen. Var där på en informationskväll med mamma. kollade musik-estet, det verkar faktiskt jävigt bra, passar mig som handen i handsken! Men ska kolla thorén också, ekonomi. Nej nu ska jag sova, innan det ska jag läsa lite. Imorgon kommer det släktingar hit också för att fira jessica.

Hugs!

Never felt this way before.

Slutade vid 2. Kom hem och pluggade och senare åkte jag till leo en stund, världens bästa pojkvän. Kom hem vid nio och nu ska jag sova. Imorgon kommer min familj väcka mig vid sex på morgonen då vi ska fira jessica lite eftersom hon fyller hela 12 år, jag har alltid trott hon var 9.. har liksom stannat på den åldern. Så nu är det väl bäst att krypa till kojs, kramar!


ojojojojoj, olivia sara och jag innan nån talangen för några år sedan, så man såg ut haha!


it's always the same.

Måndag redan. Den efterlängtade helgen gick riktigt fort. Fredag kvällen spenderade jag med leo här hemma hos mig, riktigt mysigt. På lördagen firade vi line som har fyllt 16 år, trevlig kväll med trevliga tjejer! Senare vid tre på natten när jag låg och sov så kom joel,leo och wille hit och tyckte att dom skulle sova här, gulliga som dom är.

På söndagen vaknade vi vid 11 och steg upp vid ett kanske, lagade lite mat och sen åkte joel och wille hemåt. Jag och leo stannade här till fyra kanske och fick skjus av pappa till han där vi senderade söndagsnatten.

Vi gick upp runt åtta på måndag morgonen och vid halv nio kom pappa och hämtade mig och då åkte vi vidare mot sjukhuset, fyfan säger jag bara. Jag har ju berättat om knölen jag har i halsen som gör att jag inte kan sjunga. Den sticker ut från halsen och DÄR tog dom en spruta, i halsen. Pappa sa att dom tryckte in den lite mindre än en decimeter långt in i halsen, ååååååååh usch vill inte ens tänka på det.

Så där nu har jag berättat vad jag har gjort i detalj, oj va  långt det blev. Hörs imorgon, kram!


riktig klashig bild på mig och olivia..


15 januari - uppdatering

Har precis motionscyklat lite. Behövligt. Ikväll runt sex bär det av till line för att fira henne med massa tjejer, trevligt! Hör av mig imorgon, puss!


13 januari -19.42, städat.

Har precis städat klart hela rummet och övervåning med jessica, känns jävligt skönt faktiskt. Nu ska jag ta mig en tur på motions cykeln och sedan kolla på något bra program på tv. Imorgon är det ju fredan redan,  gud va skönt!


HAHAHAHA, hittade den här bilden nyss, skrattade ihjäl mig. Det ska föreställa saras hus som dunkar musik, sen kommer grannen in och säger till, känner igen den händelsen...HAHAHAHAH

12 januari - Home

Oj, har helt glömt bort att blogga! Igår var jag med sara på stan ett tag för vi skulle köpa födelsedagspresent till line, sen efter det åkte jag till älskling en sävng.

Idag slutade jag vid tre och åkte upp på stan vid halv sex med mamma och jessica för att köpa ett par skor. Riktigt nöjd över dem faktiskt, förutom att dom var så innnåthhhelssssssike osköna när jag testade dem ordentligt när jag kom hem..

Nej, nu ska jag sova, gud va dagarna går fort.


Sitter också och bläddrar igenom sommarbilder, gud va jag längtar!

9 januari - söndag!

Vaknade vid tio och drog en rejäl frukost innan jag tog bussen mot stan med mikaela,sofia och clara som sagt. Gick faktiskt bra att gymma. Efter det gick vi upp på stan och åt pizza/tacos på pizzaplaneten, grymt gott! En riktigt bra start på dagen med riktigt bra tjejer!

Kom hem vid tre kanske och kollade på tv ett tag, höll på att somna i soffan men jag kunde faktiskt hålla ögonen öppna, hade aldrig kunnat somnat nu annars..
Nej nu ska jag nog sova, är hur trött som helst, hörs imorgon!



Leo är såklart inte förberedd på bilden som han nästan aldrig är :D
du är så himla bra

9 januari - 01.16

Sa precis hejdå till mikaela,sofia,clara,mårten,wille,philip och joel. Först var vi här bara vi tjejer och åt en jävligt god frukt sallad och snackade och så, sedan kom resten och då satte vi på orphan, fyfan vilken äcklig film asså..

Imorgon vid elva åker jag,sofa,clara och mikaela till ökk och tränar lite, kanon!

hörs imorgon, snart börjar skolan...villintevillintevillinte

8 januari - update om ikväll:

Sofia,Clara och Mikaela kommer hit på en myskväll med skräckfilm och lite tilltugg. Senare kanske philip,joel och wille kommer, ha en bra lördagkväll allesammans!

 
Anonym om 5 januari - Hos Leo.:
vad brukar du och leo göra när ni är med varandra? :) (förutom mys o sådär)

svar: Det beror helt på vad vi är på för humör, men vi gör lite allt möjligt, dåligt svar men jag hinner inte mer. Fyller på senare kanske, tjingeling! oj, vad jag gillar den pojken♥


8 januari - 02.28

oj, man kan ju lugnt säga att jag vänder på dygnen totalt. Tänkte bara kika in och säga att jag lever :) Kvällen har spenderats med kusiner, super! Imorgon ska jag sola med Mikaela och Clara, sen ska jag kanske åka till repan och spela in lite med pappa, kanoooon

Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, godnatt på er!♥



clara håller på att skicka mer bilder från nyår på msn nu, så ni får kanske lite mer imorgon! Helt jävla grymt nyår, vill bara spola tillbaks tiden när jag ser på bilderna. Säger det igen, tack tjejer♥♥

5 januari - Hos Leo.

Tänkte bara uppdatera mig lite. är hemma hos leo nu och sover här inatt. Imorgon kommer pappa och hämtar oss vid ett och sen åker vi hem till mormor och morfar och äter med släkten. Sen följer leo med mig hem förmodligen :)

hörs på fredag eller imorgon, puss!


4 januari - Grattis Line!

Vaknade vid ett och åkte iväg för att lämna in min iphone med pappa, men det var inte öppet så vi åkte till mc och åt istället haha. Senare åkte jag hem till line eftersom hon fyller idag, Emma och Sara var där också. Nu ska jag träna lite på motionscykeln och sen duscha, hörs efter det!


tycker att näsan som är ihopklämd är ganska rolig, undra vems näsa det är.....
jag älskar dig

3 januari

Älskling sov här inatt. Senare på eftermiddagen när han hade åkt så åkte jag,line och sara iväg och solade. Jag brukar faktiskt ALDRIG bränna mig, men nu har jag gjort det riktigt rejält i ansiktet kan jag säga..
Imorgon fyller världens bästa line år, så jag och sara ska åka dit en sväng. Får se vad som händer senare sen på dagen, updaterar mer om det imorgon. Kram!


innan jag gick ut i det kalla vädret mot bussen, fast jag tycker ändå att det är varmare ute nu än förut..

HAPPY NEW YEAR

Kvällen igår var faktiskt grym, tack tjejer för att ni gjorde den! Den slutade här hos mig med leo och wille, ungefär klockan fem på morgonen somnade vi ordentligt alla tre. Idag vaknade vi vid ett och lite senare åkte wille och leo hemåt.

Nu har jag precis kollat klart på World Trade Center, dem hade samlat in alla filmer som alla hade spelat in under själva attacken. Det var faktiskt riktigt hemskt att se, nu kan jag inte sluta tänka på det haha..
Nej nu ska jag sova lite tror jag innan middagen, är så himla trött så ni vet inte vad. Tog inga bilder igår eftersom min kamera är hemma hos leo, så det vart ju lite synd. Nej nu ska jag sluta babbla, kram!


RSS 2.0